© Nelly, Zalando, RewardStyle

Julebordguide - tips til årets juleantrekk

Stor julebordguide!

14. november 2014 av Elena Daia

Festsesongen nærmer seg og førjulsfestene er en strålende mulighet til å pynte seg. Julebordet er faktisk en perfekt anledning for å ta frem finstasen. 

Vi har funnet kupp-variantene som finnes i butikker nå.

God julebordsesong!

Den lille sorte

Hvis du er i tvil om hva du skal ha på deg, du kan alltid jobbe ut fra den lille sorte.

Foretrekker du et mer klassisk utseende, da er denne variantene perfekt for deg. Husk at du alltid kan legge mer energi i valg av kult tilbehør som kan piffe opp antrekket.

Paljettkjolen

Liker du litt ekstra glitter og stas kan du gå for en leken paljettkjole. Du kan velge en iøynefallende variant eller en ensfarget kjole. For å ikke bli for mye anbefaler vi deg å ha en naturlig make-up og enkle tilbehør. For en mer tildekket look du kan slenge på en blazer eller kåpe.

 

 

1. Velvet Sequins Open Back 399kr // 2. Scallop Edge Pump 349kr // 3. Nail Laquer Sleigh Parking Only 155kr // 4.Duralia 399kr // 5. Chunky Hyd. Lippie 89kr

Maskulint

Dress for kvinner er ultra hot!  Gå for en retro dress med slengbukse og dressjakke, som for eksempel har en touch av sateng. Bruk sko og veske som har den samme fargen som dressen, og finn deg heller et par statement-øredobber for å sette prikken over i-en.

Husk at dress kan både være elegant og lekent.

 

Paljetter

Et paljettskjørt eller en paljettbukse paret med en kul hvit skjorte, er en uslåelig kombinasjon. Fullfør looken med kule, moderne smykker og spisse hæler. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold