Kathrine Sørland viser vårmoten 2017 hos Lindex

Vårens trender hos Lindex

29. januar 2017 av Ida Ørsal Angvik

Når januar kommer begynner de fleste av oss å se frem til våren og varmere dager. Vi har fått en gjennomgang av Kathrine Sørland, Fashion Adviser hos Lindex, om vårens trender 2017 og den nye kolleksjonen til Lindex, som byr på spreke farger og elegante snitt. Det er bare å glede seg til vår!

Vårmoten 2017 hos Lindex er inspirert av det fargerike Afrika, med mønster og snitt inspirert av Asia.

– Vi ser veldig mye knallgult, oransje, blått og burgunder. Det er også mye mønster i vårens kolleksjon som kan brukes sammen og hver for seg, forteller Sørland.

Kolleksjonen byr på delikate pasteller, med et sart skandinavisk preg. Det er også et stort fokus på den sporty trenden i vårkolleksjonen fra Lindex.

– Jeg elsker de vide buksene med innfelte striper. Den kan du fint kombinere med sporty plagg, men også pynte opp med høye hæler og en komfortabel skjorte.

Høstens store trend med romantiske blonder og volanger blir også en stor trend våren 2017. Lindex sin vårkolleksjon har et stort utvalg av skjorter, noe vi i Stylista-redaksjonen digger!

– Kolleksjonen byr på store og komfortable skjorter med spennende detaljer som glidelås og spenner, sier Kathrine Sørland.

Vårkolleksjonen 2017 byr på lekkert undertøy, så lekkert at det i følge Sørland nesten fortjener en plass på veggen hjemme.

– Jeg nevnte det til mannen min, om vi ikke kunne henge opp undertøyet på veggene inne på soverommet, men han synes ikke det var noen god idé, forteller en lattermild Kathrine Sørland.

Undertøyskolleksjonens nøkkelelementer er lekre blonder og delikate pastellfarger. Bh-ene er spilefrie som gjør de ekstra komfortable. Sesongens kimonoer kan brukes både som morgenkåpe og som en topp til hverdags. 

Hva kommer vi til å få se deg i denne våren?

– Jeg kommer til å kle meg i alt tror jeg. Min personlige stil er egentlig veldig enkel, med rene farger og rene snitt. Det skal litt til før jeg tar den helt ut med mønstre, men denne våren har jeg bestemt meg for å våge litt. Jeg skal bli flinkere og tøffere til å vise meg mer i farger og nå har jeg mulighet til det med sesongens kolleksjon fra Lindex.

Kathrines stylingtips til Stylista-leserne:

– Man skal kunne tørre å leke seg med fargene som kommer til våren 2017. Dersom man synes det er skummelt, foreslår jeg å kombinere de fargerike plaggene med det rene og enkle slik at man får en fin balanse i fargepaletten. Det finnes ingen fasitsvar på hva man skal gå i eller ikke. Invester i de plaggene du føler deg vel i, men ikke vær redd for å teste ut de fargerike trendplaggene. Vårkolleksjonen 2017 gir utrolig mange muligheter for styling, enten du liker å gå i klær med mønster, farger eller nyskapende snitt, sier Kathrine.

Om du sliter med å finne inspirasjon og kreativitet om morgenen til å finne frem antrekk deler Kathrine sin hemmelighet for de gjennomførte antrekkene hennes.

– Om kveldene er jeg mer våken i hodet og tøffere i trynet. Da pleier jeg ofte å legge frem morgendagens antrekk. Om morgenen er jeg ofte litt trøtt og uinspirert, og kan ofte tenke at skal jeg virkelig kle meg i dette? Men da er svaret alltid ja. Og når dagen er i gang så er man veldig glad for at man turte å kle seg i det skjørtet eller den fargerike kåpen du la frem dagen før.  

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold