© Produsentene

Luksus vs budsjett: Titusenvis av kroner skiller disse veskene i pris

Luksus vs budsjett: Fine vesker

17. februar 2015 av Annette Haga

Hvilken veske man velger har mye å si for helheten, og kan gjøre antrekket mer interessant på 1-2-3. 

Det finnes mange flotte designervesker på markedet, men det kan være smart å investere i en klassisk variant, fremfor det som er mest trendy der og da. 

Heldigvis finnes det mange flotte, budsjettvennlige vesker som ser like kule ut! Her har vi plukket ut 7 av sesongens it-vesker og satt dem opp mot lignende vesker i budsjettkategorien. Kanskje du finner en ny favoritt?


LUKSUS VS BUDSJETT

DEN LILLE SORTE:

En veske fra motehuset Chanel står på ønskelisten til mange, men vil nok svi i lommeboken for de fleste av oss. Den spesiallagede Boy-modellen ovenfor med flettet lammeskinn koster nærmere 50 000 kroner! Zara har et kult og rimelig alternativ til den populære vesken, uten at den ser ut som en direkte kopi.

PRISFORSKJELL: 45.507,-


METALLISK SØLV:

 

Den metalliske trenden er kommet for å bli, og er gjennomgående i Givenchy sin vår- og sommerkolleksjon. Topshop har laget sin egen variant av det minimalistiske designet, og du sparer over 13,000 på å velge dette alternativet.

PRISFORSKJELL: 13.016,-

70'S FRYNSER:

Denne våren står frynsene i fokus, så hvorfor ikke hive deg på trenden med å gå til innkjøp av en frynseveske? Det finnes mange fine varianter ute i butikkene, og her har vi plukket ut to alternativer. Vi digger fjær-detaljene på vesken fra YSL, men det bør jo ikke være helt umulig å få til med en liten DIY. Vesken fra Zara er i alle fall mye snillere mot lommeboken!

PRISFORSKJELL: 6.482,-

 

CROCO-RYGGSEKK: 

Ryggsekker er i vinden for tiden, og kan være både praktisk og kult! Denne sesongen er det ekstra hot med croco-skinn, og varianten fra Nancy Gonzales er et skikkelig luksus-statement (med en tilsvarende prislapp).. Sekken fra H&M er et budsjettvennlig alternativ og gir antrekket en sporty edge.

PRISFORSKJELL: 28.804,-

 

HULLMØNSTRET SHOPPER:

En romslig shopper-bag med hullmønster tilfører antrekket litt 70talls-vibber, og er både anvendelig og kult! Ville du klart å gjette hvilken veske som kostet hva, hvis du ikke hadde fasiten? Den eksklusive vesken fra Chloé koster mange tusenlapper mer enn budsjettvesken fra Zara.

PRISFORSKJELL: 16.478,-

DELIKAT NUDE:

En nudefarget veske går aldri av moten, og vi synes begge disse alternativene er rålekre. Ville du gjettet at det skiller over 20 000 kroner mellom dem? Luksus-vesken fra YSL har blitt sett på kjendiser som Nicole Ritchie og Jessica Biel, men Miss Selfridge-vesken er et godt alternativ om du vil være snillere mot lommeboken.

PRISFORSKJELL: 20.350,-​

POPPENDE ROSA:

En knallfarget clutch er det perfekte tilbehøret til et ensfarget vårantrekk, og vi digger denne poppende rosafargen. Christian Louboutin sin eksklusive variant er dekket av små studs, og har en prislapp på 7494,-. Budsjettvesken fra H&M er kanskje ikke like forseggjort, men tilfører helt klart antrekket det lille ekstra.

PRISFORSKJELL: 7.414,50


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold