© produsentene

Luksus vs budsjett: To antrekk med prisforskjell på 22 014 kr

Luksus vs budsjett

4. februar 2015 av Annette Haga

70-tallet er tilbake for fullt denne sesongen, og vi har satt sammen to nærmest identiske antrekk - perfekte for en dag ute i vårsolen.

Totalsummen på det dyreste antrekket er på svimlende 24 320 kroner, mens det rimeligste antrekket koster kun 2 306 kr.

Les også: Ukas budsjettkupp under 500 kr

 

BUDSJETT VS LUKSUS:

Sporty sneakers er like trendy i år som i fjor, og vi digger denne minimalistiske varianten!

Utseendemessig er det ikke mye som skiller de fra hverandre, men luksusvarianten fra IRO er hele 2096 kroner dyrere enn skoparet fra NLY Shoes.

70-tallet preger som nevnt i høyeste grad motebildet denne våren, og en snekkerbukse i lys denim er både kult og trendy.

Snekkerbuksen fra Paige hos Mytheresa.com er høyst sannsynlig i bedre kvalitet enn budsjettvarianten fra Choies, men her synes vi faktisk at sistnevnte ser kulest ut. Prisforskjellen er på hele 4120 kroner! 

Runde, oversized solbriller setter prikken over i-en på antrekket, og prisforskjellen på disse to variantene er så mye som 3337 kroner.

Solbrillene fra Forever21 ser på langt nær like eksklusive ut som paret fra The Row, men prisen er det ingenting å utsette på. 

 

En stripete genser kan styles til mange antrekk, og går aldri av moten!

Hvis du vil investere i en klassiker fra Tibi finner du den her, mens den rimeligste varianten koster en hundrelapp hos Chicnova

 

Tilbehøret er ofte med på å gjøre antrekket mer spennende, og vi digger frynsedetaljene på disse veskene.

Vesken fra Rebecca Minkoff trekker totalprisen på budsjettantrekket opp mange hakk, men er til gjengjeld hele 9386 kroner rimeligere enn vesken fra Proenza Schouler.

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM  

NYHETSBREV