© Produsentene, getty images

Morsdagsgavene alle mødre vil elske

Morsdagsgavetips

8. februar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Søndag er det morsdag og tirsdag 14. februar er det Valentines Day. Mange slår nok disse to dagene sammen og gir en gave til mamma.


Alle mødre fortjener litt ekstra oppmerksomhet og kanskje spesielt på morsdagen. Kjøp gaven i god tid, så slipper du å løpe rundt rett før stengetid lørdag på jakt etter morsdagsgaven. Du kan også invitere med mamma på kaffe, lunsj eller noe annet hyggelig i helgen. 


BESTILL FROKOST PÅ DØREN

Vi anbefaler å ta henne med på kino og se "Lion". For en film! Eller bestiller en lekker frokost fra geniale Brødboksen.no. Der kan du bestille rykende ferskt brød og bakverk, nypresset juice, godt pålegg (det beste syltetøyet vi har smakt) og konfekt eller franske makroner. Det er litt av en overraskelse å få på døren søndag morgen. Se nettsiden for mer informasjon om hvor i Oslo du kan få Brødboksen levert og hvilke varer du kan bestille. Dessverre leverer de ikke til leiligheter enda. Blomster og kake er alltid perfekt, men vi har også funnet 10 morsdagsgavetips hvis du vil kjøpe noe ekstra fint.  Har du søsken, kan dere jo gå sammen og spleise. Eller kanskje pappa blir med på spleiselaget? 


MORSDAGSGAVETIPS

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT;STYLISTANO 

NYHETSBREV