© Nettenestea

Nettenestea begynner å blogge igjen

Nettenestea er tilbake

16. januar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Etter over ett års bloggpause begynner Nettenestea å blogge igjen. 

Annette Haga har det siste året vært moteansvarlig på Stylista og har hatt helt pause fra den populære bloggen nettenestea.com. Men nå starter hun å blogge igjen. 

Det er over ett år siden jeg skrev mitt siste blogginnlegg, og det var først i dag at jeg leste gjennom kommentarene deres. Jeg hadde blogging så langt opp i halsen at jeg ikke klarte det før nå.. Men jeg ble jo helt varm i kroppen da jeg først gikk gjennom alle de fine tilbakemeldingene deres, tusen takk! Skriver Annette på bloggen. 

Klar for å blogge igjen

Hun sluttet å blogge fordi hun var sliten av det mentale stresset med å hver dag måtte levere sitt beste på bloggen og aldri ha pauser og ordentlig fri. Hun angrer ikke på at hun sluttet, men er nå klar for å blogge igjen. Men hun fortsetter ikke der hun slapp. 

Da jeg sluttet i fjor var jeg ikke klar for å bare trappe ned og blogge mindre. Det måtte være alt eller ingenting. Nå har jeg fått det på avstand og kommet fram til at jeg vil fortsette å blogge, men det skal ikke være det livet mitt handler om. Jeg skal fortsatt jobbe 100 prosent i Bonnier Media som moteansvarlig på Stylista.no og med Bonniers satsning på Native ads, forteller Annette. 

Vi er veldig glade for at Annette skal fortsette som vår kollega på Stylista og gleder oss til Nettenestea vol. 2! 


Her leser du bloggen til Annette! 


 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold