© Nelly.com

Nettenestea tipser: Vårgarderoben 2016

Nettenestea tipser: Vårgarderoben 2016

13. januar 2016 av Annette Haga

Selv om det fortsatt er vinter - og kommer til å være det en god stund fremover - så har det kommet mange freshe, litt mer vårlige plagg i butikkene. Under har jeg plukket ut noen nyheter fra Nelly.com, som jeg gjerne vil ha i garderoben min! Jeg har fokusert mest på yttertøy og sko, ettersom dette tross alt ofte er det som "skaper looken".

Les også:

Designerkupp på salg

Budsjettkupp til vårgarderoben:

1. Trenchcoat // 2. Skinnjakke // 3. Boots // 4. Skjorte // 5. Støvletter // 6. Fuskepelsjakke

Jeg er veldig glad i hvitt, nude og delikate toner som pastellrosa og beige. Den hvite bikerjakken er superkul, og jeg elsker de lårhøye støvlettene! Fuskepelsen nederst til høyre er også en stor favoritt, og ville vært kul med skinnbukser og sneakers for en avslappet hverdagslook.

1. Sko // 2. Lang blazer // 3. Støvletter // 4. Lang bomberjakke // 5. Sko // 6. Skinnjakke

Svart funker alltid. Uansett! Skinnjakken er et tidløst plagg jeg aldri går lei av, og jeg er alltid på jakt etter nye favoritter med kule detaljer og fin passform. Jeg liker også veldig de lengre variantene av både blazer og bomberjakke - det gir en kul og oversized look! 

1. Sko // 2. Støvletter // 3. Kåpe // 4. Jakke // 5. Kjole med cape // 6. Kjole // 7. Fuskepels

Plagg med mønster kan enkelt heve antrekket flere hakk og gjøre det mer spennende. Vesten i fuskepelsen ville vært fin å kombinere sammen med for eksempel en skinnjakke, og jeg eeelsker skoene med slangskinnsmønster! 


Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold