© Eirin Kristiansen

NORWEGIAN OUTLET - gjør designkupp på Vestby Outlet i Oslo

Stor guide til shopping på Vestby Outlet.

16. november 2017 av Amalie Kolaas

NORWEGIAN OUTLET // VESTBY OUTLET

Du er vel klar over at du kan gjøre gode designkupp rett utenfor Oslo?

Vi kjenner godt til denne trenden fra storbyer som New York og London, og å handle på outlet har blitt en stor hit blant moteløver og bargin huntere. Når fokuset de siste årene i tillegg har ligget på å shoppe smart, det være seg vintage, salg, second hand eller, ja outlet, er det både gøy og veldig i tiden å følge med på denne trenden. I tillegg mye smartere for lommeboka!

Les også: Her handler du vintage på nett

De fleste nordmenn sier nok ikke nei til et godt kupp, da spesielt når det kommer til eksklusive merkevarer som man vanligvis ikke ville hatt råd til. På Norwegian Outlet på Vestby, som åpnet i 2010, finner du 40 merkevarebutikker som Filippa K, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, Lille Vinkel Sko, Høyer, og Diesel, og det beste er at du kan få det med opp til 70% avslag.

Hele året strømmer det på med nye merkevarer på 30-70% salg, og dette kan være alt fra klær og tilbehør til interiør. Det er lagt opp til at både kvinner, menn og barn skal kunne finne noe de er ute etter, og der er alt fra sportsklær fra Bergans og Arc’teryx til lukseriøse merkeklær fra Hugo Boss og Gant.

Se liste over alle merkene her.

HVA ER OUTLET?

Så hvorfor kan man få designerklær såpass mye billigere på et outlet fremfor i merkebutikkene?

En av gunnene er at disse sentrene kjøper opp sesongens varer før en ny kolleksjon ankommer. Det er også gjerne fjorårets sesonger, B-varer eller andre rester som selges unna på outlets. I tillegg til vareprøver fra nye kolleksjoner og partikjøp direkte fra produsent. Produktene "hopper over" flere ledd i salgsprosessen og tilbys kjøperen direkte fra fabrikk. Når det da også samles såpass mange merker under ett og samme tak, gjør det prosessen mer effektiv, og det kan settes lavere priser på produktene, som til slutt gagner deg som kjøper!

Trenden startet faktisk allerede på 1930-tallet, da fabrikker lot kundene komme direkte til produksjonsstedet for å kjøpe skadde eller ødelagte varer.


Så vil du ta turen og sjekke selv?

Vestby ligger en liten snartur på 25 minutter utenfor Oslo, hvor du følger E6 mot Gøteborg. I tillegg stopper Flybussexpressen fra Gardemoen og Rygge på Vestby, så å komme seg dit er lettere enn man tror. Man får også gratis parkering, så det gjelder bare å parkere bilen og traske seg inn i handlegaten.

Norwegian Outlet er ikke det eneste merkevaresalget du finner i Vestby, her ligger også Outlet One, som er ett stort handlesenter under samme tak.

God outlet-shopping!

Fredag er det Black Friday og du kan gjøre noen superkupp både fredag og lørdag på Norwegian Outlet. Sjekk ut alle tilbudene her! 

Følg stylista på Facebook og Instagram

NYHETSBREV