© Zara, Sheinside, H&M, Nelly.com, Mango

Oppgrader basisgarderoben din for 1000 kr

Garderobe for 1000 kr totalt!

19. januar 2015 av Elena Daia

Her på Stylista elsker vi en utfordring. Det er derfor vi denne gangen valgte å sette et shoppingbudsjett på 1000 kr og se om vi klarer å bygge en basisgarderobe med prisvennlige plagg.

Vi har vel alle hatt dager hvor vi står foran klesskapet uten å finne et eneste plagg som vi kan ha på oss? Dette fenomenet er velkjent, og det får oss til å bruke enda mer penger på klær som vi senere kanskje ikke kommer til å bruke.


BASISGARDEROBEN


Basisgarderoben er bygget på tidløse plagg i nøytrale farger og klassiske fasonger som enkelt kan mikses sammen. Disse sexy klassikerne kan gang på gang redde deg fra krisesituasjoner når du ikke vet hva du skal ha på deg. Gjennom å bygge en basisgarderobe kommer du til å bruke mindre penger på klær, få mest mulig ut av garderoben din og samtidig sparer du tid når du ikke vet hva du skal ha på deg.

La deg inspirere av våre basis-favoritter som TOTALT koster under 1000 kr.

 

En blazer med god passform kan gjøre vidundere med silhuetten din.


Blazer fra SheInside.com 150,-

 

Den hvite skjorta er et plagg som passer til alle stiler og er derfor viktig å ha i skapet.


Skjorte fra Mango.com 99,-

 

 

En strikkegenser i nøytrale farger - gjerne oversized - holder deg både varm og fresh.


Genser fra H&M 100,-

 


"The little black dress" er den kjolen du alltid kan ty til i nødsituasjoner. Viktig at du investerer i en simpel kjole med et klassisk snitt som du kan pynte opp (eller ned) etter anledning.


Kjole fra Mango.com 119,-

 

 Et par lekre svarte pumps kan løfte antrekket på 1-2-3. Gå for et par i en delikat semsket skinn.


Pumps fra Nelly.com 119,-

 

Trenchcoaten er utrolig fin, særlig nå når våren kommer. Gå for en variant i en nøytral farge og en størrelse større enn det du faktisk bruker, slik at du får plass til en ekstra genser under på de dagene det er ekstra kaldt.


Trench fra SheInside.com 114,-

 

 

Ballerinasko er det ultimate uttrykket for feminitet. Et par i beige eller sort er perfekte til hverdags, og du kan alltids ha de i veska når du blir lei av å gå med høye hæler.


Ballerinasko fra H&M 50,-

  

Et klassisk par mørke slimfit jeans er selve definisjonen på et tidløst plagg. Velg et par i stretch-materiale som er komfortable og har en god passform.


Jeans fra Zara 129,-

  

Tenk på den hvite t-skjorten som en blank canvas du kan male på med kulere tilbehør.


T-skjorte fra H&M 49,50,- 
 

REGNESTYKKET:

NYHETSBREV