© Produsentene, privat

Redaksjonens ønskeliste i februar

25. februar 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Hver dag sitter vi i redaksjonen og saumfarer de beste shoppingnettstedene for plagg, antrekk og inspirasjon til leserne våre. Det at vi sitter og ser på klær dagen lang gjør at vi har lange ønskelister, og nå vil vi gjerne vise dere et lite utdrag. Bli bedre kjent med oss ved å se hva vi ønsker oss aller mest denne sesongen, og hvilke trender vi vil utforske til våren. 


ANNETTE HAGA, BLOGGER OG MOTEANSVARLIG:

1. Kimono, Lost in Alila, 910,- // Denne kimonoen inneholder to av de elementene jeg digger mest denne våren - frynser og blonder! 

2. Midiskjørt, River Island, 181,- // Midi-skjørt og culotter står på ønskelisten min, og jeg elsker fargen på dette skjørtet fra River Island. Jeg skulle stylet det sammen med en crop top, et par sandaler og en søt liten cross over-bag!

3. Solbriller, Karen Walker, 2581,- // Jeg gleder meg til å kunne sitte utendørs og drikke kaffe igjen (uten å fryse..), og da vil jeg gjerne ha på meg disse solbrillene fra Karen Walker.

4. Tote, Fendi, 46 339,- // Denne våren skulle jeg gjerne kledd meg i et helhvitt antrekk med denne lyseblå vesken som prikken over i-en.

5. Air Max, Nike, 1 395,- // Jeg blir bare mer og mer glad i sneakers, og denne Air Max-modellen kan styles til det meste. Perfekte hverdagssko! 

ANDREA, INNHOLDSANSVARLIG:

1. Bukse, Zara, 559,- // Jeg liker iøyenfallende bukser, og siden Zara er mitt go to-place for impulsshopping, blir denne sikkert med meg hjem på et eller annet tidspunkt denne våren. Sammen med masse annet jeg heller ikke trenger.

2. Topp, Ganni, 535,- // Superfresh og leken og nærmest oser av vår. Ferdig snakka.

3. Bag, By Malene Birger, 1 999,- // Dette nettet har plass til alt jeg trenger å lesse med meg rundt på jobb. Hallo nye kamerabag/veske/shoppingnett/weekendbag i en og samme sak.

4. Boots, Acne, 3595,- // Jeg innbiller meg at disse ikke er så verst å trippe rundt på denne våren, selv om de er veldig høye. Til et mer anonymt antrekk, kunne jo disse satt den berømte prikken, så slapp jeg å være så kreativ ellers.

5. Kåpe, Zalando, 1 495,- // Egentlig burde jeg nok ønsket meg mer lagringsplass til alle jakkene mine, fremfor en ny jakke. Men jakker og kåper er alltid det jeg synes er morsomst å gå til anskaffelse av hver gang en ny sesong kommer. 

 

KAJA, PRODUKTSJEF:

1. Jeans, MIH, 2 495,- // Et par flared jeans må alle ha i garderoben denne våren. Mitt yndlingsmerke er MIH.

2. Kjole, Jacqueline de Yong, 139,- // Et vårlig kjole som jeg matcher med et par grovere strømpebukser og noen kule boots.

3. Mobilcover, By Malene Birger, 299,- // Jeg elsker lyserosa og spesielt på accessoirer. Dette er et must fra by Malene Birger denne våren.

4. Ankelboots, Buffalo, 1 285,- // Tenker disse til kåpen fra FWSS, en litt mer oversized t-shirt og slitne jeans på en av februar sine varmere dager. So nice!

5. Ryggsekk, Urban Expressions, 899,- // Ryggsekken er veldig in i vår og ikke bare er den trendy - den er praktisk også! Vårens IT-tilbehør.

6. Jakke, FWSS, 9 195,- // Denne varmer godt i februarkulden samtidig som den er nett og chic.

KRISTINE, PRAKTIKANT:

1. Kjole, Dagmar, 1 495,- // Jeg har tenkt til å satse på mønster til våren og denne kjolen er en god start. Så utrolig fin!

2. Tote, Dolce & Gabbana, 16 141,- // Det er lov å håpe, ikke sant? Motivet og fargene er så spesielle at jeg kunne studert denne vesken i flere timer. Neida. Joda.

3. Platform Pumps, NLY Shoes, 399,- // Husker lignende sko var superpopulære på 90-tallet, og jeg digger at trenden er tilbake.

4. Denimjakke, Lee, 999,- // En denimjakke med god passform er et nøkkelplagg denne våren, så jeg skal definitivt gå til innkjøp av denne.

5.T-skjorte, NLY Design, 149,- // Denne t-skjorten skal brukes med olashorts og et par boots til sommeren - gleder meg! 


Følg oss på Facebook og Instagram

NYHETSBREV