© Bik Bok

Slik blir festivalmoten 2016

Festivalmoten 2016

18. april 2016 av Annette Haga

Det nærmer seg snart sommer og festivaltid, og Coachella sparket det hele i gang allerede i helgen.


Dropp kimonoen

Kimonoen har vært et klassisk festivalplagg i flere år nå, gjerne stylet sammen med en slitt denimshorts og et par boots. 

Men dersom du ønsker å se oppdatert og trendy ut denne festivalsommeren er dette et plagg du bør droppe  - i følge Eleni Pettersson, Senior Designer i Bik Bok. 

I år er det nemlig mer rock'n roll som gjelder.

- Fjorårets festivalkolleksjon hos Bik Bok var bohem-inspirert, med mange printede plagg stylet lag på lag. Årets kolleksjon har sterke influenser fra 90-tallet, med mye sort og jordfarger. sier Pettersson.

FESTIVALTRENDENE FOR 2016

De nyeste trendene når det kommer til festivalstil er korte topper, "crochet-plagg", bootcut leggings og A-formede skjørt.

Kolleksjonen til Bik Bok baserer seg på kontraster, hvor Indian prints går hånd i hånd med psychedeliske detaljer. 70-tallet er på ingen måte helt ute av trendbildet, men årets festivaltrend er gjerne mer rå og feminin.

Nøkkelordene for årets stil er avkledd og rocka, og Pettersson sier at du gjerne bør style antrekket med få plagg - for eksempel en kortere topp sammen med et A-formet skjørt, eller en band tee med et frynseskjørt. 

Når det kommer til tilbehør er små ryggsekker, pom-poms, dusker og chokers det hotteste denne seongen. 


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM!
Vi er også på Snapchat: stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold