Stylista-redaksjonens ønskeliste til jul

Våre julegaveønsker

8. desember 2016 av Redaksjonen

(Inneholder annonselenker) 

Desember måned er kommet og vi teller ned dagene frem til jul. Som alle andre har også vi ønsker vi håper havner under treet i år. Fuskepels, gucciveske og ullundertøy er noe av det som troner øverst på listen. 

SKRIBENT, IDA ØRSAL ANGVIK
1. Skoletter fra Zara, 1 199,- // Skoletter med høyt skaft er en stor trend i vinter og disse fra Zara passer meg perfekt. Glidelåsdetaljen gir det lille ekstra  og det liker jeg. 

2. Fuskepels fra Even&Odd, 559,- // Jeg har lett etter en fuskepels i leopardprint siden september, men har aldri funnet den riktige. Heldigvis har nettsidene nå fått inn mange modeller og jeg falt for denne. Jeg liker at fargene i pelsen er mørkere som gjør at jakken fremtrer mer autentisk. Ikke minst liker jeg prisen, så denne krysser jeg fingrene for i år. 

3. Undertøysett fra For Love & Lemons, 574,- // Mens mange samler vesker til den store gullmedalje, samler jeg på fint undertøy. Undertøy står på ønskelisten hvert år.

4. Primer fra bareMinerals, 395,- // Fordi det er festsesong og jeg ønsker å se fresh ut lengre enn to timer ut i julebordet.  

5. Øredobber fra Pieces, 179,- // Jeg roter bort øredobber hele tiden så det er alltid rom for påfyll. Akkurat nå er jeg på jakt etter noen små, enkle øredobber som kan brukes døgnet rundt og disse var jo helt perfekt til det formålet. 

6.Strikk fra Samsøe Samsøe, 995,- // Når gradene kryper nedover gradestokken er det godt å ha en varm strikk i god kvalitet. Samsøe Samsøe har veldig gode basics og er derfor et godt valg når man skal investere i en strikket genser. 


MOTEANSVARLIG ANNETTE HAGA 1. Overdel og underdel fra Kari Traa, 1798,- // Jeg elsker ullsettene til Kari Traa, og liker spesielt godt denne fargen! Komfortabelt og fint.

2.Kjole fra Adidas, 399,- // Denne kjolen fra Adidas er sporty og kul! Jeg kunne gjerne hatt den på meg hjemme på sofaen med tøfler til, men også stylet den med et par overknee boots og en skinnjakke til.

3. Duftlys fra Clean, 379,- // Jeg får aldri nok av duftlys i leiligheten, og denne fra Clean er supergod og frisk!

4. Bronzer fra bareMinerals, 395,- // Jeg elsker denne flytende bronzeren, og blander den alltid sammen med en lysere foundation for å oppnå et perfekt resultat til min hudtone! Nå begynner min å gå tom, så da hadde det vært kjekt med en ny.

SKRIBENT, SUSANNA HOLLOW1. Vintersko fra Anna Field. 549,- // Vintersko som både ser fine ut og har gode spor, er et must for meg. Jeg liker at de går litt ekstra høyt opp, slik at jeg kan bruke strømpebukse, selv om det kanskje er minus 15 grader…

2. Soho leather Disco bag fra Gucci, 7400,-  // Denne vesken har jeg ønsket meg en god stund nå. Den rommer alt av det mest nødvendige og passer perfekt til hele graderoben min. Denne troner på topp i år!

3. Golden Hoops fra Camilla Pihl by David Andersen, 898,-  // Jeg elsker enkle smykker, som jeg kan bruke både til hverdags og fest, disse øreringene er perfekte!

4. Platåsko fra Notabene, by Roberto Festa, 2300,-  // Disse skoene er en drøm av fløyel og fargen er en av mine favoritter. Skoene troner nesten øverst på min ønskeliste, bare synd de er litt for dyre.

5. Krølltang fra GHD, 1795,-// Jeg har naturlig rett hår, og ønsker litt forandring. Noe av det fineste jeg vet er store volumiøse krøller, det får jeg med denne.

6. Interiørparfyme fra Rituals, 275,- // Rituals har blitt ett av mine nye favorittmerker når det kommer til duftlys, interiørparfyme og hudpleie. En beroligende duft i leiligheten sier jeg ikke nei takk til.

INNHOLDSANSVARLIG JULIE MARLEN ENGEL
1. Kåpe fra Sandro Paris, 3.890,- // Denne kåpen har jeg siklet på siden tidlig i høst. Jeg har sett etter en knallrød kåpe i mange år nå og dette er den perfekte. Og i ull! Så kjære julenissen: vi kan godt matche i år! 

2. Ringer fra Miss Selfridge, 149,- // Jeg samler på små, tynne ringer i imitert gull, sølv eller bronse. Disse fra Miss Selfridge er superfine.

3. Pysjamasskjorte fra Zalando, 149,-  // Jeg ønsker meg store, myke pysjamasskjorter! 

4. Bh fra Triumph, 449,-  // Endelig har jeg funnet behagelige bh-er som også er fine. Ønskelisten min fra Triumph er lang i år og modellen Beauty-Full Darling står øverst. 

5. Duftlys fra Voluspa, 399,- // Jeg elsker å ha lekre duftlys på badet og dette er perfekt til mitt nye bad. Dette er favorittduften min! 

6. Motebøker og biografier // Min store lidenskap er motehistorie og jeg samler på bøker. 

  


Costume.no: Julegaven alle kvinner ønsker seg 

 


 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold