© Produsentene

Treningstøy for motivasjonen

10. januar 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Litt trådt å komme igang etter ferien? Neida! Ikke med en rask kikk på disse bildene:

1. januar er nok ikke den dagen treningsentrene frykter mest, men utover i måneden er det mange som strømmer til. Uansett om du har tenkt til å løpe mye, løfte tunge vekter eller balansere på en matte, så er det viktig med både motivasjon, progresjon og inspirasjon. Vi kan hjelpe deg et lite stykke på veien med inspirasjonsbilder og shoppingtips som forhåpentligvis får deg ut av døra!

Les også: Justin Bieber x Calvin Klein

TRENINGSINSPIRASJON: 

(Foto: Adidas by Stella McCartney)

Adidas by Stella McCartney feirer ti år med godt samarbeid, og vi gleder oss til fortsettelsen! Deres spring/summer 2015-kolleksjon består av produkter for blant annet løping, yoga og svømming, og kommer i sesongens fineste og fresheste farger. De har også lagt vekt på at tøyet skal være bærekraftig og miljøvennlig. Tommel opp for miljøbevissthet! 

Kolleksjonen kommer ikke i butikk før om noen uker, så i mellomtiden har vi samlet noe av sesongens beste treningstøy i herlige former og farger! 

Shoppingtips! 

Vi skulle ønske vi så like bra ut som Stylistablogger byBenedicthe når vi trener. Her har hun på seg treningstøy fra Gina Tricots nye sporty kolleksjon!

 

Les også: Få back to work-stilen

NYHETSBREV