© H&M

Våre favoritter fra H&Ms nye vårkjolleksjon

Favoritter fra H&Ms vårkolleksjon

10. mars 2015 av Charlotte Sørvald

Nå som varmegradene begynner å komme, er det ikke rart at vi begynner å drømme om deilig vår. Vi gleder oss veldig til lysere dager, og ikke minst til lysere og lettere plagg i garderoben. Det er mange fantastiske vårkolleksjoner fra diverse designere, så det er mye å glede seg til.

Vi har sett på den nye vårkolleksjonen til Hennes & Mauritz, og det er ikke mye å klage på der heller. Vi har plukket ut noen av våre favoritter, og håper at du vil få litt inspirasjon til nye kjøp for våren. 

Shop alle trendene fra H&M her

H&M VÅR 2015:

© H&M

Frynser er en av de hotteste trendene i år! Kombiner frynser med et mønstrete skjørt for en rocka stil, så er du klar for en kveld ute på byen. 

© H&M

Blomster er igjen en supertrend, og vi er veldig glad for det. Kombiner denne søte shortsen med en enkel topp, eller med en vanlig t-skjorte for en mykere look. Den blomstrete toppen er supersøt enten med fargede bukser, eller helt enkle jeans. 

© H&M

Magetoppen er fortsatt å se i motebildet. Denne sorte blondetoppen kan kombineres med enten skjørt, som vist på bildet, eller med bukser. Med en litt løs bukse, vil du kunne få en søt og romantisk look - prøv det ut da vel! 

© H&M

Blått går aldri av moten. Denne blå shortsen syns vi er kjempefin. Dress den enten opp eller ned, helt an på hva du skal. Den blomstrete kjolen er også søt - både til hverdag og fest. Hvis det er litt kaldt ute (noe det jo ofte er), kan du slenge på deg noen strømpebukser.  

© H&M

Denne sorte jumpsuiten er perfekt til fest. Kombiner med noen lekre pumps, og du har sikret effortless men kul-stilen. Jakken til høyre kan brukes til så mangt, så vær kreativ og kombiner den med kjoler, bukser, skjørt eller som her - shorts.  

© H&M

Cutouts (utskjæringer) kommer og går i motebildet. Denne søte kjolen har fine vårfarger, og kan brukes til våren og utover sommeren. Jakken til høyre kan kombineres med kjolen, eller med jeans som vist på bildet. 

© H&M

Militærlooken er tilbake for fullt, og det er vi ikke lei oss for. Denne brune skinnjakken er perfekt til våren og den kan styles opp og ned som man vil. Den grønne buksen til høyre går perfekt sammen med skinnjakken for en komplett militærlook. 

© H&M

Ingenting sier vår mer enn gult. Den lyse fargen gjør at vi drømmer oss helt bort til varmere dager. Vi elsker den hvite kjolen til høyre, som er et must-have til våren! 

 

© H&M

Den lette kjolen er lett å slenge på seg enten til jobb eller skole, men kan også selvfølgelig brukes til fest. Jumpsuiten til høyre er perfekt til for eksempel en dag i parken. 

© H&M

En annen av våre favoritter fra H&M-kolleksjonen er denne sorte kjolen. Den er elegant, men også litt rocka - love it! Den gule jumpsuiten har en herlig farge som går perfekt til sort tilbehør for en edgy touch. 

© H&M

Denne kremfargede linjakken er perfekt til våren! Kombiner gjerne med linshortsen til høyre for et helhvitt antrekk - hvis du tør.

© H&M

Semsket skinn er en av de store trendene vi har sett på catwalken i år, og her er to eksempler på hvorfor akkurat denne trenden kanskje er her for å bli. 

© H&M

Invester i en hvit blazer, og du kan være sikker på at du kan bruke den til nesten alt du har i skapet. Den kan til og med kombineres med denne kule maxikjolen til høyre. 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram  

 

NYHETSBREV