jennifer lopez oscar elie saab
© Getty

Våre favoritter fra Oscar-utdelingen 2015

23. februar 2015 av Stylista

I natt gikk den årlige filmfesten og prisutdelingen Oscar, eller 87th annual Academy Awards show, av stabelen. Vi er alltid like spente på hva vi får se av kreasjoner på den røde løperen, og kjendisene legger alltid inn det lille ekstra giret når det gjelder å dresse seg opp for denne anledningen.

Stikkord for årets kjolevalg var blant annet duse farger, fotside gevanter og høye splitter.

Se alle nominerte og vinnere her.


Se våre favoritter fra rød løper på Oscar-utdelingen 2015:  

SIENNA MILLER

 Alltid stilsikre Sienna gikk for en vakker, trang og fotsid kreasjon fra Oscar de la Renta. En av våre desiderte favoritter! Og hun var ikke den eneste som gikk for sort på den røde løperen, både Cate Blanchett, Kelly Osbourne og Margot Robbie kjørte helsvart eleganse.

REESE WITHERSPOON

Reese ser strålende ut i den grafiske og minimalistiske trenden, med svart/hvit-kjole fra Tom Ford og tilbehør fra Tiffany & Co.

GWYNETH PALTROW

Gwyneth har en fin tendens til å slå til skikkelig med elegante, klassiske kjoler på rød løper. Vi husker alle fortsatt hennes hvite Tom Ford-kjole fra 2012 og årets rosa, asymetriske gevanten fra Ralph & Russo Couture er intet unntak. Veldig feminin og søt, med fine detaljer som en stor rose på den ene skuderen.

JENNIFER ANISTON

jennifer aniston oscar rød løper
jennifer aniston oscar rød løper
jennifer aniston oscar rød løper

Jennifer Aniston stråler om kapp med Oscar-statuetten selv, i denne skinnende kreasjonen fra Atelier Versace.

CHRISSY TEIGEN

Chrissy Teigen oscar rød løper

Den norsk-ættede modellen og kona til John Legend, Chrissy Teigen, gikk for en lyseblå, perlebelagt Zuhair Murad Haute Couture-kjole med skyhøy splitt. 


OPRAH WINFREY

Wow, Oprah! Snakk om å kle seg etter sine former. Elegant, lyst og lekkert fra talkshowdronnningen i denne vakre saken fra Vera Wang. Smykkene er fra Lorraine Schwartz. 

EMMA STONE

Spenstig fargevalg, men en look som kler Emmas hårfarge helt supert. Kjolen er fra Elie Saab Haute Couture.

Lupita Nyong'o 

Skuespiller Lupita Nyong'o stilte i lekre gulvlange kjoler både på rød løper og på Vanity Fairs etterfest. Den hvite kresjonen fra prisutdelingen er signert Calvin Klein.

KIERA KNIGHTLEY

Kiera Knightley understreker her sitt romantiske, britiske image med en blomstrete kreasjon signert Valentino. Kjolen er ekstremt voluminøs, men vi synes Kiera kler den godt med sin ellers yndige styling. Faren med alt for store kjoler når man er gravid som Kiera, er at man ser ekstra stor ut. Men vi synes Kiera løser den oppgaven med glans!

JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez sin drøm av en prinsessekjole er designet av Elie Saab Haute Couture. 

NYHETSBREV