© Pinterest, Produsentene

Vårens største kjoletrender - Se inspirasjon og shoppingtips

5. mars 2015 av Charlotte Sørvald

Er du lei av kalde vinterdager? Nå går det fort mot vår, og vi kan glede oss til litt varmere og lengre dager i tiden fremover. Dette betyr at den store vinterkåpen kan byttes ut med tynne og lette sommerkjoler! De store motehusene har vært klare med sine vårkolleksjoner en stund, og vi er veldig klare for å henge oss på de herlige trendene. Flere av de største designerne har blant annet lagt sin elsk på den romantiske og feminine stilen i form av blomster og blonder, og resultatene er fantastiske.

La deg inspirere av våre favoritter fra catwalken, og stjel stilen.

 

Les også: Vårens fineste bryllupskjoler

VÅRKJOLER:

Sort - Hvitt 

Sorte og hvite kjoler er som regel alltid å se i motebildet, og det har ikke forandret seg i år heller. Hurra! Sort og hvitt er enkelt å style og er en kombo som kan brukes til stort sett alle anledninger. Invester i en hvit eller sort kjole til våren, og du kan være sikker på at den blir mye brukt.  

Chloé spring catwalk 2015
© Chloé - Vår 2015
Vera Wang - RUNWAY SPRING
© Vera Wang - Vår 2015

SHOP TRENDEN

PASTELLER

Pasteller er et lite must for enhver jentes garderobe. Det er ingenting som er bedre enn litt farger når solen begynner å titte frem, og pasteller er en trygg vei å gå.

BCBG MAXAZRIA catwalk ss15
© BCBG MAXAZRIA - Vår 2015
Chloé catwalk ss2015
© Chloé - Vår 2015

SHOP TRENDEN

BLOMSTRETE

"Flower power" er en av vårens største trender. Blomstermønster kan dresses opp eller ned alt etter hva du skal. Kombiner med en olajakke for en avslappet kveld med venner, eller med en blazer til jobb!

© Michael Kors - Vår 2015
© Missoni - Vår 2015

SHOP TRENDEN

Les også: Stjel stilen til NetteNestea

FØLG @STYLISTANO PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK

NYHETSBREV