© Getty Images, produsentene

Veskene du må ha i høst - luksus vs. budsjett

Må ha-veskene i høst

29. august 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Trender kommer og går, men et par farger og former kommer tilbake hver høst. Burgunder, mørkeblå og svart slår aldri feil. Er du litt som oss, liker du kanskje å skille deg ut i mengden. En god pekepinn deretter kan være å kikke på hva de store designerne viste i vår.

Vi har plukket ut de største trendene for motens viktigste tilbehør, nemlig veskene.

EKSOTISK SKINN

Kanskje ikke i like sprakende farger som om sommeren, men skinn - og spesielt imitert krokodilleskinn - går aldri av moten. Designerne har holdt seg til jordlige, varme farger om høsten, og kjedebutikkene har fulgt rett etter.

Miu Miu // River Island, 297,- // River Island, 567,- // Guess, 849,-

PELS

Til tross for gjentatte protester, klarer ikke designerne å la være å bruke pels. Heldigvis finnes det massevis av fluffy tilbehør du kan bruke med verdens beste samvittighet i høst. Pelsvesker er ganske stilig og kan styles både søtt og tøft avhengig av humøret. Historisk sett er pels et veldig elegant tilbehør, så ikke vær redd for å bruke vesken med et sexy antrekk.

Elie Saab // River Island, 472,- // Story of Lola, 486,- // Asos, 378,-

ROSA

Selv om vi forbinder høsten med mørke jordfarger, er det ingenting som tilsier at du skal pakke vekk alt som heter pastell. Bak jentene i svart, finnes det alltid hun som bruker rosa til enhver anledning. Dessuten er små, søte vesker i vinden som aldri før.

Louis Vuitton // Miss Selfridge, 249,- // Oasis, 405,- // NLY Accessories, 349,-

BOKS

I høst er det kult å være så firkantet som mulig. I hvertfall når det kommer til vesker. Blant annet Lanvin, McQueen og Marc By Marc Jacobs har hver sine versjoner i deres respektive kolleksjoner - noen er harde, som en bærbar sminkekoffert, mens andre er myke og avrundet ved hjørnene. 

Louis Vuitton // River Island, 405,- // Asos, 540,- // Yoki, 243,-

BØTTE

It-tilbehøret for 2015 er bøttevesken i alle dens forskjellige størrelser og former. Du finner garantert en farge og et stoff som passer akkurat din stil, så det er en selvfølge at bøttevesken blir med inn i de kalde månedene. Vær obs på regnværsdager og husk at selv om den er perfekt til å sette på bakken, vil den ikke være like pen og vare like lenge.

Ralph Lauren // Gabor, 549,- // Even&Odd, 299,- // Zign, 599,-

METALL

Tenk nikkel, gull, sølv og kobber - da er du på rett spor. Vårens holografiske vesketrend blir høstens store metalltrend; ikke bare vesker, men også sko, negler og sminke skal være skinnende blanke denne sesongen.

Dolce & Gabbana // Dune, 797,- // Asos, 540,- // Dorothy Perkins, 299,-

FRYNSER

Frynser er kanskje den viktigste detaljen i den store 70-tallstrenden vi har vært igjennom hittil i år. Derfor kommer det ikke som noen stor overraskelse at vesker med frynser vil være stort denne sesongen og. Sikret du deg trenden tidligere i år, er det ikke noe i veien for at vesken blir din faste følgesvenn gjennom hele høsten. Har du til gode å finne en du liker, kan du kanskje se etter en med både fletter og frynser lignende de både Chloé og Altuzarra har i sine kolleksjoner. 

Altuzarra // Dorothy Perkins, 299,- // Asos, 405,- // Aldo, 472,-

TEGNESERIER

Da Jeremy Scott og Moschino entret banen med et pang i 2014, var det plutselig superkult med svampebob, McDonald's og Barbie på klær. Siden har de nye Moschino-kolleksjonene endret synet på tegneserier i sammenheng med mote, og aldri før har barnslig vært like kult som nå. Finn frem ditt indre barn!

Moschino // Alle veskene er fra Skinny Dip // Stjerne, 378,- // Juicekartong, 337,- // Emoji, 337,- // Katt, 472,-

Les også: Slik unngår du tørre lepper i høst

Les også: Sjekk stilen til it-jenta Zoë Kravitz

Les på Costume.no: 18 nye hårfrisyrer å prøve i høst

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold