Bruke bikini-toppn som en vanlig topp.
© Getty Images

8 måter å bruke bikini-toppen som en vanlig topp

Ikke legg bort bikini-toppen helt enda!

9. august 2018 av Charlotte Sørvald

Selv om sommeren etterhvert går mot slutten, er det ingen grunn til å legge vekk bikini-toppen. Ikke badedrakten heller forsåvidt – her kan du se Costume sine freshe forslag til hvordan du bruker badedrakten til hverdags!

Begge deler kan fin brukes som en topp, og styles på uttallige måter. Vi elsker looken, og skal vise deg noen eksempler på hvordan du styler bikini-toppen.

Dua Lipa

Her har Dua Lipa gått for et helhvitt scene-antrekk – hvit denim all the way. Dette er en veldig enkel look å få til, spesielt fordi mange allerede har hvite jeans i skapet allerede. Style med en hvilken som helst jakke, så har du denne looken inne. Du kan også gå for samme look, i en helt annen farge – for eksempel blå denim! 

Bikini topp styling
White on white:

Dua Lipa har gått for et helhvitt antrekk på scenen. 

© Getty Images

Bella Hadid 

Den yngste Hadid-søsteren er en mester i å bruke kort topper med høytlivsbukser. Her kan du velge om du vil bruke en bikini-topp, eller en helt enkel sports-bh. Kombinert med noen sporty joggebukser, så får du en Bella-inspirert stil med en gang. 

Bikini topp styling
Street style:

Bella Hadid er en street style-yndling, og rocker denne looken, og de fleste andre looks, 100%. 

© Getty Images

Jourdan Dunn 

Selv om Jourdan mest sannsynlig har på seg en sports-bh her, så funker det vel så bra med en bikini-topp! For athleisure-looken, ta på deg treningstightsen, joggesko, bikini-topp og vipps! Her kan du også gjøre som Jourdan og kjøre fletter, for skikkelig sporty chic-uttrykk. 

Bikini topp styling
Sporty:

Modellen kjører stil – selv på vei til trening. 

© Getty Images

Cara Delevingne 

Hvis du har en bandeau-bikini liggende fra sommeren, så er dette looken for deg! Style med høye bukser og en fin blazer – gjerne med noe kult tilbehør også!

Bikini topp styling
It-jente:

Fotografene blir aldri lei av Cara Delevingne – og det med god grunn! 

© Getty Images

Kendall Jenner 

Her har Kendall gått for skikkelig glitter og glam. Kombinert med litt western – vi elsker kombinasjonen. Hvis du syns hatten blir litt for mye, så kan du droppe den, og heller gå for høye og vide bukser, en fargerik eller glitrende paljett-bikini, en lang jakke og noen sporty sko. 

Bikini topp styling
Western-glam:

Kendall Jenner gikk for en blanding av glam og western chic på Coachella i år. 

© Getty Images

Caroline Daur 

Den tyske bloggeren, Caroline Daur, hadde på seg dette antrekket under moteuken i København denne uken. Her kan du velge om du vil gå for en bandeau-topp eller en vanlig bikini-topp med stropper. Uansett, så fungerer denne looken veldig godt – også utover sensommeren, hvis det ikke blir altfor kaldt. 

Bikini topp styling
CPHFW:

Det var mye kult å se under moteuken i Køben – blant annet antrekkene til den tyske bloggeren Caroline Daur. 

© Getty Images

Kaia Gerber 

Kaia Gerber har også gått for looken med blazer, men med noen fine shorts til, og chunky sko. Dette antrekket er perfekt nå som været er litt skiftende – når solen titter frem og det blir tusen grader(!), er det bare å ta av seg blazeren. 

Bikini topp styling
Favoritt:

Vi stjeler gjerne litt street-style inspo fra modell-ydling Kaia Gerber. 

© Getty Images

Kristen Stewart

Her har skuespiller, Kirsten Stewart, gjort akkurat det – bare gått for toppen og buksa. Denne looken er perfekt på fest med noe freshe hæler. Bare ta med deg en jakke hvis det er kaldt på kvelden. 

Bikini topp styling
Mystisk:

Skuespiller Kirsten Stewart er alltid litt mystisk. Også når det gjelder klesstilen. Her har hun gått for et helt sort antrekk – som funker som bare det. 

© Getty Images

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold