Slik finner du perfekte jeans
© Anniken Jørgensen, Bik Bok/Never Denim

Slik finner du perfekte jeans

Frustrert over å aldri finne jeans som sitter perfekt? Her er noen enkle tips som kanskje kan hjelpe deg på veien.

28. februar 2018 av Charlotte Sørvald

Vi har alle vært der. Svett og lei inne i prøverommet – på jakt etter den perfekte jeansen. Hva er det vi egentlig gjør feil? Vi har spurt produktsjefen hos Never Denim, Jonas Rådberg, om han har noen råd på lur. 

3 enkle tips for å finne drømmejeansen:

Spør!

Har du noen gang gått inn i en butikk, funnet det du leter etter i rekordfart og nærmest løpt inn i prøverommet? Isåfall er du ikke alene om det. Mange kvier seg for å spørre om hjelp i butikken av forskjellige grunner, kanskje spesielt når det gjelder prøving av bukser. Rådberg påpeker derimot hvor viktig det er å bruke kompetansen til de ansatte i butikken: 

– Spør personalet – de har skikkelig peiling! Jeg jobbet selv i butikk i mange år, og jeg vet hvor lett det er å gi opp. Vi har jo ofte et bilde på hvordan vi ønsker at det skal se ut, så tester man også ser det kanskje helt annerledes ut. 

Slik finner du perfekte jeans.
© Silje Økland

Ha tålmodighet

Det andre Jonas nevner er: 

– Tålmodighet

Enkelt og greit. Det ER faktisk vanskelig å finne perfekte jeans, så det gjelder å smøre seg med litt ekstra tålmodighet. Ikke forhast deg med dumme kjøp – du kommer garantert ikke til å bruke buksene like mye om de ikke er helt perfekte, eller sitter som de skal. 

Slik finner du perfekte bukser.
© Silje Økland

Prøv på

Dette er kanskje en selvfølge, men vi gjentar for ordens skyld: PRØV JEANSEN PÅ! Gjerne flere fasonger og styles. 

– Prøv flere enn to par, sier Rådberg. 

Det kan være at noen jeans ser fryktelig kjedelig ut på hengeren, men sitter som et skudd på kroppen! "Don't judge a book by it's cover" gjelder litt her også faktisk. Og husk at vi kler forskjellige styles, så ikke fortvil hvis passformen er annerledes på deg enn den er på en venninne. 

Lykke til med jeans-shoppingen! 

Flere som kjenner seg igjen? 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold