Sommerantrekk

Sommerantrekkene vi gjerne kopierer fra Pinterest

Disse freshe antrekkene stjeler vi gjerne litt inspo fra denne sesongen.

17. juli 2018 av Charlotte Sørvald

Som vi har skrevet tidligere, så bruker vi Pinterest så ofte vi kan! Havet(!) av inspirasjon slutter aldri, og er virkelig det ultimate stedet å finne gode tips og ideer – til alt mulig. Her finnes alt fra interiørtips til spennende oppskrifter, og det er heller ikke mangel på stiltips – snarere tvert imot,  Her har vi samlet noen av våre favoritter til sommerantrekket fra Pinterest – tro oss, det finnes uendelig mye under "summer outfits"! Håper du kan samle litt inspo, og kanskje bli inspirert til å browse litt selv også! 

Sommerantrekk vi elsker fra Pinterest: 

Mom jeans 

Vi blir aldri lei av 90-tallsklassikeren mom jeans! Med noen kule sandaler eller enkle sneakers, en t-skjorte og liten veske, er dette det perfekte sommerantrekket. 

Linkjole 

Når været er på det varmeste, er det bare å få på seg noen linplagg! Lin puster godt, og "klistrer" seg ikke til kroppen slik som for eksempel bomull – så gjerne invester i noen freshe plagg, hvis du ikke allerede har gjort det. BTW: Vi elsker de populære linkjolene med store knapper!

Midi-skjørt 

Skjørt er sommerens must-have, og midiskjørt er den perfekte kombinasjonen av avslappet og pyntet. Her er noen av de midi-skjørtene vi liker best akkurat nå. 

Strandkjole

Strandkjolen på bildet er kanskje i overkant pyntet for formålet, men vi bare digger den – denne kan jo faktisk brukes i bryllup. Trenger du en avslappet strandkjole, har vi samlet noen her. 

Miniskjørt 

I likhet med midi-skørtet, er dette en must-have i sommervarmen! Nå som det er varmerekorder mange steder i Norge, så er ikke miniskjørtet et feil valg – både til hverdags og fest.

Jumpsuit 

En jumpsuit er en enkel måte å føle seg gjennomført bare ved å kle på seg ett plagg. Du trenger ikke å tenke på å matche overdelen med underdelen, og kan bare konsentrere deg om sko og tilbehør! Her er 8 jumpsuits vi liker ekstra godt. 

Bluse 

Til svalere sommerkvelder, kan du gå for en lett bluse. Plagget passer til bukser, jeans og skjørt, og kan til og med fungere som cover over en bikini...

Bikini 

...som hun på dette bildet har gjort. Så fresht, og praktisk i varmen! Sjekk ut de fineste bikiniene denne sommeren HER.

Biker shorts 

Én av sommerens heteste trender er sykkelshortsen. Flere IT-jenter har, i tillegg til Kardashian/Jenner-søstrene, lagt sin elsk på plagget – bare se her. 

Crop top 

Vi rapporterte tidligere i år at vi kom til å bruke denne Coachella-trenden mye i sommer. Festival-trenden crop top, eller "magetopp", er en sommerfavoritt hos mange nok engang. 

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold