© Produsentene

10 stilige notatbøker

Stilige notatbøker

13. oktober 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Selv om livene våre er digitalisert ned til siste detalj, tviholder vi fremdeles på papirbaserte bøker, glaserte magasiner og favorittfilmene våre i dvd-form. Og selv om det er litt mer klumsete og uproduktivt, liker vi å notere for hånd framfor å bruke en app på telefonen.

Les også: Hva er forskjellen på foundation, BB- og CC cream?

Derfor digger vi å finne billige notatbøker på Søstrene Grene, intrikate design på litt dyrere varianter og søte utgaver vi ikke klarer legge fra oss. Det blir en del av identiteten på samme måte som mote.

Hvilket design du velger på notatboken din, sier mye om deg som person. Velger du en standard blokk fra en bokhandler, betyr det kanskje at du har orden på livet og liker at ting er ryddig og ordentlig. Om du velger en med en blank, hvit forside, betyr det kanskje at du har tenkt til å tegne over hele på egen hånd. 

Vi elsker notatbøker som skiller seg ut fra mengden, enten med spesielle mønstre eller masse farger, og er derfor ivrige til å skrive ut den vi har nå sånn at vi hele tiden kan kjøpe ny. – Guilty pleasure!

NYHETSBREV