© Produsentene, Instagram

Ett plagg - tre antrekk: Den hvite skjorten

3-in-1: Den hvite skjorten

27. august 2015 av Charlotte Sørvald

Alle jenter trenger en hvit skjorte i klesskapet! Dette klassiske plagget kan styles opp og ned, og brukes til både skjørt og bukser, til hverdags og fest. I dag har vi plukket ut noen herlige antrekk til jobb, fest og til hverdags, alle med den hvite skjorten. Ikke vær redd for å ekspirimentere med dette plagget - alt er lov! 

Invester i en skjorte som vil holde en stund, slik som denne fra Calvin Klein!

Jobb eller (fancy) skole

En hvit skjorte er et klassisk plagg i enhver garderobe. Du trenger ikke å se kjedelig ut selvom du skal på jobb (og har på deg hvit skjorte) - style skjorten med noen kule kulotter, en fresh blazer og høye sko, så er du "ready to go".

Skjorte: Calvin Klein Jeans kr 1.095 //  Kulotter, Urban Outfitters kr 385  // Sko, River Island kr 770  // Blazer, Kiomi kr 599  // Smykke, Urban Outfitters, kr 154  //

Fest 

Du forbinder kanskje ikke en hvit skjorte med en tur på byen. Vel - som sagt, den kan brukes til alt. Med et kult skjørt, skinnjakke og pumps vil du se rocka, men allikevel elegant ut.

Skjorte: Calvin Klein Jeans kr 1.095  //  Skjørt, River Island kr 834,2  // Sko, River Island kr  34,21  // Skinnjakke, Asos kr 1.351,33  // Veske, Urban Outfitters kr 1284,86

Hverdags

En hvit skjorte, jeans og sneakers - dette er det perfekte søndagsantrekket. Vi elsker disse 70-tallsinspirerte jeansene fra Asos, men alle typer bukser funker!

NYHETSBREV