© Getty Images

Gigi Hadids stilrevolusjon

Gigis stilrevolusjon

18. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Jelena Noura Hadid, som hun egentlig heter, er bare 20 år, men har allerede en stjerskudd-karriere. Som modell og it-jente er hun å finne på alle de viktigste festene, røde løperne og designerkampanjene. Hun er et mye fotografert street style-objekt på grunn av sin kule, avslappede og sexy stil. Vi blir ofte inspirert av antrekkene hun dukker opp i, og har derfor laget en liten stiloversikt fra de siste årene.

Les også:

10 enkle negledesign du kan få til selv


2012

I 2011 ble Gigi signert i modellbyrået IMG og allerede i 2012 var hun et ansikt moteverden la merke til. Stilen var ungdommelig og fresh, men fremdeles voksen og moderne på én og samme tid. Det lange blonde håret var, og er, til å dø for!

2013

I 2013 startet karrieren til Gigi for fullt. Hun ble ferdig på skolen, og ble sammen med kjekkasen Cody Simpson. Hun var også frontmodell i Guess' denimkampanje, noe hun også var da hun bare var to år gammel. I tillegg var hun midtsidepike i det ikoniske bladet Sports Illustrated - de supersexy bikinibildene hennes skapte rabalder fordi hun nettopp hadde fylt 18, men det stoppet ikke.

Se kendall Jenners stilrevolusjon her!

Januar - februar 2014

Designermerket Desigual var de første som kunne smykke seg med Gigi Hadids debut på catwalken. Samme året gikk hun for kule Moschino på New York Fashion Week, og dukket opp i kjæresten Cody Simpsons musikkvideo "Surfboard." Stilen var avslappet og sexy, og skinn og meshdetaljer var tydelige favoritter.

Mars - april 2014


Mai- juni 2014


Juli- august 2014

September- oktober 2014

November 2014

2015

Gigis karriere fortsetter oppover; her går hun blant annet for Michael Kors og Anna Sui. I mai fikk vi nyheten om at hun var singel igjen, og i juni var hun å se i Taylor Swifts stjernespekkede musikkvideo "Bad Blood."

Vi gleder oss til å se mer fra denne jenta fremover, enten om det er street style, catwalk eller noe helt annet.

Se kjendisenes bilder fra Coachella på costume.no

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psst! Følg oss på Snapchat også - stylistano :)

NYHETSBREV