© CathInTheCity

10 problemer jenter med briller har

Brilleproblemer jenter har

25. november 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Briller er kanskje det eneste tilbehøret som er like nødvendig som det er stilig. Innfatningene kommer i alle slags former og farger, og du kan selv velge hvilket uttrykk du vil gå for. Ganske kult, med andre ord.

Dessverre finnes det også en hel haug problemer med briller som ikke nødvendigvis er bestemt etter kjønn, men også alder og aktivitetsnivå. Brillene må alltid pusses fordi det ser ut som om noen har spist kylling og deretter klint fingrene sine utover glasset, og bare det å løpe er slitsomt fordi brillene sklir ned, av, opp og ned og gjør deg svimmel. Derfor har vi samlet 10 av de verste/morsomste problemene ved å ha briller, til din og vår egen fornøyelse.

1. Hjelpeløs uten

Det lille kvarteret du er i dusjen er en prøvelse i hvor godt du kjenner produktene du bruker i håret, på kroppen og i ansiktet. For ikke å snakke om barbering, der du så og si har null sjans på å vite om du har fått vekk alt håret eller ikke. Dessuten forbanner du folkene som designet sjampo- og balsam-flaskene likt; du har ikke telling på hvor mange ganger du har tatt feil av dem. I hvertfall som du vet om...

2. Nye innfatninger

Ferden mot nye briller kan være lang og hard, spesielt hvis den er ensom i tillegg. Når du endelig, etter flere timer på leting, finner et par som kler ansiktsformen din, skal du ikke se bort fra at de koster omtrent like mye som en Chanel-veske. Så da er det på'n igjen.

3. Ikke-bomull

Klær i andre materialer enn bomull er like håpløst som bukser uten lommer. Det funker dårlig å tørke brillene på skinn eller polyester, og med mindre du har en god venninne med en myk t-skjorte, må du nøye deg med oljete briller. Eller, kanskje han der borte i rutete bomullsskjorte ikke har noe i mot å låne bort en kant...?

4. Sport

Aktiviteter er generelt mye vanskeligere for de med briller, så det er en fordel at du ikke har tenkt til å satse på en idrettskarriere. Med mindre du bruker linser så klart, men det er en oppfinnelse som ikke er laget for alle. Brillene sklir ned, blir oljete, er i veien - ubrukelig.

5. Frisørbesøk

De fleste gleder seg ofte til frisørbesøk, men for jenter med briller er det ingenting som er mer skummelt. Tanken på å ta av seg brillene, for så å la en fremmed klippe håret ditt, uten at du ser hva de holder med, er vanvittig ekkel. Spesielt når det virker som om de aldri blir ferdig, og saksen klipper håret kortere og kortere og kortere. Virker det som, i hvertfall.


6. Kyssing

Som om ikke kyssing for første gang var kleint nok fra før, lyser det en varsellampe rett før man vet at den andre personen er i ferd med å lene seg fremover. Hva med brillene? De kommer til å bli oljete og klinete hvis man lar dem være på, og de vil i verste fall skade den andre personen. På en annen side er det rart å ta dem av seg sånn helt uten videre, uten at man gir hint om at man mener at noe er i ferd med å skje.

7. "Du er så pen uten brillene!"

Joda. Takk. Men når man er nødt til å bruke dem 24/7, så er egentlig ikke en sånn kommentar et kompliment. Uansett hvor godt det var ment.

8. Karuseller og annen moro

Berg og dalbaner og tivoli generelt er en stor intern debatt om du skal nyte turen uten å se noe som helst, eller være konstant redd for at brillene skal fly av ansiktet og havne midt i noens fleis.

9. Lag på lag

Det blir alltid litt kløtnete når man må bruke et nytt par briller når man allerede har på seg et. Man føler seg verken smart, sexy eller komfortabel med lag på lag når det kommer til briller. Heldigvis finnes det solbriller med styrke og 3D-briller til å ha utenpå ens egne. De er bare som regel langt unna når man først trenger dem...

10. "Du er blind, jo!"

Det er flere grunner til at du ofte nøler når noen spør om å få prøve brillene dine. 1. De fleste tenker ikke på at man ikke skal ta på glasset. 2. Brillene er dyre, og du vil ikke at de skal bli ødelagt. 3. Du vil helst slippe den setningen du vet kommer - "Du er blind, jo!" En heidundranes unødvendig kommentar som gjentas og gjentas uansett hvor mange stygge blikk du gir.


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold