10 romantiske ting du bør gjøre i sommer

Romantisk bucket list

20. juli 2017 av Annette Haga

ROMANTISK BUCKET LIST FOR SOMMEREN:

1. Ha piknik. Et pledd, favorittsnacks (god frukt og sandwiches er alltid en vinner) og en fin utsikt er alt du trenger. Men hvorfor ikke gjøre litt mer ut av det? Sett et tema for pikniken (for eksempel spansk ala Vicky Cristina Barcelona). Lag en spilleliste med spansk musikk (eller kanskje bare Enrique Iglesias..), rødvin og tapas. Vær kreativ!

2. Sov under åpen himmel. Finnes det egentlig noe mer romantisk enn å sovne under stjernene, inntil den man er glad i?

3. Dra på en utflukt. Og den trenger ikke å være så altfor lang... Dra på en spontan roadtrip, eller kjør ut med båt til en fin øy der dere kan være alene. Ta med fiskestang!

4. Vannsport. Finn på noe adrenalinfylt og morsomt sammen! Hva med wakeboard, kitesurfing, vannski eller rafting?

5. Dra på fest sammen. Dra på festival, konsert eller ut på byen, kun dere to eller sammen med vennegjengen. Husk å danse og kysse masse.

6. Tivoli. Sjekk i nærområdet ditt om det settes opp tivoli i sommer, eller ta turen til Tusenfryd for en dag med barnslig moro.

7. Ha hver deres overraskelsesdag. Bestem to datoer og hvem som er ansvarlig for hvilken dag, og skjem bort hverandre.

8. Arranger en sommerfest. Hjemmekvelder med gode venner er aldri feil, så hva med å invitere til grillfest (sjømat er et godt alternativ) med gode sommerdrinker og konkurranser.

9. Nattbading. Avslutt en fin sommerkveld med et nakenbad i måneskinnet. Om du ikke har gjort det før, er det helt klart noe å sette på din bucket list!

10. Utekino. Det florerer ikke av dette tilbudet i Norge, men fredag 24. august settes det opp utekino på St. Hanshaugen i Oslo. Ta med et pledd og noe godt å drikke og gjør deg klar for en romantisk kveld. Alternativt rigge seg til på balkongen/i hagen med dyner, puter og en pc for å snurre film i solnedgangen.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold