© Eirin Kristiansen, Cath In The City, Annette Haga

10 ting du kan gjøre i vinterferien

Ting å gjøre i vinterferien

20. februar 2017 av Ida Ørsal Angvik

Endelig er vinterferieuka her, og er du av de heldige har du hele uken fri fra skole og jobb.

Med en hel uke fri kan man få gjort utrolig masse man ellers ikke rekker i hverdagen, som å sortere klesskapet eller gå en skitur i fjellet.

Her er 10 ting vi vil gjøre i vinterferien:

1. Jentekveld

Hvor ofte har hele venninnegjengen fri samtidig? Bruk vinterferien til å være sosial og arranger en skikkelig jentekveld med hjemmespa, godteri og gode filmer.

2. Les bøker

Hva hører vel mer til om vinteren enn en god bok? For de som trivest best inne i kulden, er det lite som slår en varm kopp kakao og en bok i godstolen.

3. Besøk familien

Familien er ikke bare de som befinner seg innenfor husets fire vegger og man kan lett glemme hvor fort tiden går. Tre måneder siden du så bestemor og bestefar sa du? Det er ikke uvanlig. Bruk vinterferien til å dra på overraskelsesbesøk til besteforeldre, tanter, onkler og øvrig familie.

4. Organiser soverommet/leiligheten/hybelen

Dersom du ikke er en kontrollfreak finner man vel et par bukser i feil skuff, skittentøy på gulvet og en haug av sminke på det som egentlig skulle være en arbeidspult? Vinterferien er et perfekt tidspunkt for å få ryddet klesskapet, hyller og skuffer. Hvem vet, kanskje finner du noe du ikke trenger lengre som du kan selge eller gi bort?

5. Se på serier

En uke fri betyr masse ledig tid. Finn deg en serie du kan kose deg med om kveldene i vinterferien. Hva med "Unge Lovende", "The Crown" eller "Girls"? 6. Dra på tur

Tilbring tid med familien og bli med de på skitur, hyttetur eller biltur. De setter nok utrolig stor pris på å få tilbringe tid sammen med deg.

7. Dra på shopping

I motsetting til påskeferien holder butikkene åpent som vanlige dager. Tenk hvor deilig det er å ta seg en handletur klokken elleve om formiddagen? Da slipper du lange køer, små kamper om plassen mellom stativene på Zara og at størrelsen din er utsolgt.

8.  Hjemmespa

Skjem deg bort med skrubber, mykgjørende oljer og kremer, duftlys og behagelig musikk. Vinterferien er det perfekte tidspunkt til å pleie den vintertørre huden! 


9. Gå på Kino 

Å dra på kino er en av våre favoritter. Det er noe med å sette seg i en stor sal med en flaske brus og en stor bøtte popcorn. I vinterferien skal vi se "Fifty Shades Darker", "Lion", "La La Land" og "Jackie"!! 

10. Vær turist i egen by

Enten du bor i en liten eller stor by, eller har en by i nærheten, er det morsomt å dra på sightseeing. Ofte glemmer man å se seg rundt på de stedene man er bosatt, men har du egentlig sjekket ut alle museer, biblioteker, butikker og restauranter i ditt nærområde? Mest sannsynlig ikke. 

Vi ønsker dere en fin vinterferie! 


Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano  

NYHETSBREV