10 ting jenter tenker om one-night-stands

One-night-stands: dette tenker vi

13. juli 2017 av Stylista-teamet

Her er 10 ting vi gjerne tenker, og som vi vil at gutter skal vite:

1.

"Jeg foretrekker at vi drar hjem til meg.. Fordi der vet jeg at sengetøyet er rent, at det er toalettpapir på badet og kondomer i nattbordskuffen. Dessuten slipper jeg den kleine turen hjem neste morgen"

2.

"Ehmm... Jeg har ikke rukket å vaske eller rydde hjemme på evigheter, og krysser fingrene for at tilstanden i leiligheten din er levelig"

 

3. "Det er på ingen måte greit at du sier noe som insinuerer at jeg er løs eller horete fordi jeg vil ha en one-night-stand. Litt dirty talk er greit, men ikke prøv å slut-shame meg for å gjøre nøyaktig det samme som deg!"


4. "Hvis jeg har lyst til at vi skal utveksle nummere og holde kontakt, så gir jeg beskjed. Men helt ærlig, dette trenger ikke å bety at vi trenger å få til en date. Vi trenger ikke å dra på date. Det er faktisk godt mulig at jeg ikke har lyst til å se deg igjen"

5. "Værsåsnill, ikke bare anta at det er greit for meg at du sover over. Noen ganger er det helt ok, kanskje faktisk å foretrekke, at man skiller lag etter økten er ferdig"

6.

"Selv om dette kun handler om sex, betyr det ikke at du kan behandle meg som søppel. Jeg vet vi ikke er kjærester, og mest sannsynlig ikke kommer til å bli det, men du bør fortsatt være snill og behandle meg med respekt"


7. "Vi trenger ikke å gjøre hele den frokost-greia neste morgen. Virkelig. Men en kopp kaffe hadde likevel ikke vært å forakte"

8.

"Det er viktig at du er 100% ærlig med meg om du har noen kjønnssykdommer, FØR vi hopper i det"

9. "Bare si fra om du er nødt til å være et sted tidlig neste morgen, i stedet for å plutselig bare dra uten å gi meg en forklaring. Bare vær ærlig!"

10. "Ja, det er greit at vi koser litt etterpå. Det betyr ikke at jeg tror noen av oss har følelser for hverandre. Det er helt ok. Eller vent, kanskje dette ble litt rart likevel? Hmm"

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!


VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold