Vårproblemer
© Getty Images

12 problemer jenter har om våren

Kjenner du deg igjen?

27. april 2020 av Kristine Bruerberg Karlsen

Våren er her (nesten) og det er vi så glade for!

Men ny årstid byr alltid på problemer. Både store og små. Vi har selvfølgelig samlet de i en sak. 


12 vårproblemer:

1. Det er kaldt på morgenen, muligens kaldere utover dagen, men også mulighet for stekende sol på ettermiddagen og deretter iskaldt igjen på kvelden. Det er fysisk UMULIG å kle seg etter vær og temperatur når en årstid blir til en annen i dette landet.

2. Motefolk forteller hvilken stil du bør gå for denne sesongen, men hvem har penger – og ikke minst plass – til å fornye garderoben hvert kvartal? 

3. Brunfarge er fint og flott, helt til foundationen ikke passer hudfargen din lengre. Enten så dropper man å sminke seg, kliner til med bronzing over et tynt lag foundation eller går det lengste steget som ingen gidder – kjøper samme foundation i en mørkere farge.

4. Selv om butikkene fylles til randen av kule partyoutfits, vil det ikke nødvendigvis bety at været blir varmere like kjapt. Alle antrekk som skal ut på byen, må passe med svarte strømpebukser. Og helst svarte boots.

5. Insta og snap RENNER over av bilder fra Coachella HELE DØGNET og du blir presset på bilder av Jenner-jentene, Rihanna i lite klær og ikke minst: motemagasinenes festivaltrend-guide. Frynser er kult! Flash-tattoos er ut, tutter i håret er in. Skal du på en eneste festival i sommer? Nei. Gleder du deg til å bruke festivalklær? Ja.

6. Av en eller annen grunn velger alltid butikkene å selge sommerklær FØR sommeren. Det er vel ingen som handler en shorts og tenker “Denne gleder jeg meg til å bruke om tre måneder!!!”

© Instagram/Eirin Kristiansen

7. Denne kommer man ikke utenom uansett sesong: VIND ødelegger ALT. Hår, sminke, sexy blikk – you name it. For ikke å snakke om at det er utrygt å bruke skjørt med mindre du kjenner til fagterminologien til metrologer og kan sjekke hvor mye vind som er forventet time for time.

8. På et eller annet tidspunkt, like etter snøen har smeltet, gjør synet av svarte Chelsea-boots oss lei vinteren, og vi søker etter lettere løsninger. Gjerne i form av joggesko. Problemet er bare at vi frem til da har kledd oss i antrekk som matcher svarte boots – ikke fargerike joggesko.

9. “I’m sorry for what I was wearing when I was cold” – kjenner du deg igjen?

10. Selv når det er 15 grader og sol ute, kan man spotte jenter som ikke klarer å venne av seg sin aller beste venn. Nemlig skjerfet. Gjennom vinteren blir vi vant til å gjemme oss inne i det, kose ansiktet nedi det når vi er trøtte og ha samme, varme følelse rundt nakken og halsen som dynen gir. Er det noe som heter skjerf-rehab?

11. Det mest slitsomme med våren er at det ikke lenger er like akseptert å kjøre samme antrekk i tre dager fordi det er kaldt ute. I hvertfall ikke hvis du vil gi et noenlunde inntrykk av at du bryr deg om utseendet ditt.

12. Håret, huden – og ikke minst hodet – må gjøres klart til sommerens festligheter, og kulde er ikke lenger en unnskyldning. Nesten mer stress enn eksamensforberedelser. Neida. (Joda.)

Følg @stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold