© Getty Images

16 problemer alle jenter kjenner til

Problemer alle jenter har

17. november 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Det er enkelte ting vi jenter bare har blitt vant til, og må finne oss i på daglig basis. Gutter skulle bare visst hvor mye vi jenter egentlig går gjennom, men som vi aldri klager over og aldri får gjort noe med. Vi i Stylista-gjengen har funnet frem de mest irriterende problemene vi har ukentlig, og har innsett hvor mye jenter faktisk går igjennom for utseendet. Det er ikke lett, men det går. 


 

1. Blonde-BH'er + hvit t-skjorte

Det finnes en BH til enhver anlending, og det er viktig å ikke rote i anledningsystemet. Et eksempel på at det har gått litt for fort i svingene, er en mørk blonde-BH under en hvit t-skjorte. Både fargen og mønsteret synes veldig godt, og det er ikke særlig pent. Spesielt i viktige anledninger som et jobbintervju, kan det være veldig pinlig å dukke opp i en hvit t-skjorte med mørk BH. En hvit og en svart BH er essensielt for garderoben!

2. Høye hæler + gress

Denne har vi alle opplevd. Enten om det er i bryllup, en hagefest eller en uventet gåtur - man må vralte bortover med en skikkelig ekkel følelse av at man detter bakover mens hælene synker ned i grasset. Dessuten er det dødsflaut, og hælene blir skitne og gjørmete.

3. Stringtruse + lave jeans

Er du fornuftig nok om morgenen, vil ikke dette være et problem. Dersom du ikke tenker deg om, derimot, kan dette være veldig pinlig. Har du stringtrusen litt for høyt oppe og et par lave jeans mens du setter deg ned, kan kanten på trusen synes veldig god. Verre er det hvis de virkelig henger nesten ved midjen og buksen holder seg ved hoftene. Snakker vi 90-tallet eller?

4. Jumpsuit + toalett

Slitsomt! Først av med skuldrene, deretter underdelen og deretter undertøyet. Plutselig sitter man på toalettet nesten naken. Det er faktisk skikkelig ubehagelig! (Og kaldt...)

5. Ufilte negler + tynn strømpebukse

Vi kjenner vi blir sinte bare vi tenker på det. Det finnes ikke mye som er like irriterende som å ødelegge et par helt nye strømpebukser mens du prøver forsiktig å ta de på. Du hører lyden, kjenner følelsen og ser de forbaskede hullene du nettopp klarte å lage.

Selv om

du prøvde å være så forsiktig som mulig. Vi har begynt å kjøpe to strømpebukser av gangen for å være på den sikre siden.

6. Hår + glidelås

Dette kan faktisk være veldig vondt. Håret er i veien når du drar opp glidelåsen, så det setter seg fast og lugger. Det er enkelt å tenke at man bare skal huske å holde håret unna, men vi glemmer i hvert fall det når vi for eksempel løper til bussen om morgenen. Da er det lett å glemme seg bort, dra opp glidelåsen på jakka og- AU!

7. Skjorte + bryster

Hvis skjorta er bare 

litt 

for trang får heldige tilskuere innsyn fra siden inn til puppene dine. Dette har vi sett horrible eksempler på, og man vil så gjerne unngå det selv. Puppene havner mellom to knapper, og vips - en liten lomme for å vise frem BH'en din. Ikke greit.

8. Bein + hår

Hvorfor har vi egentlig hår på beina? Hva er det til? Hva skal vi med det? Dette har kvinner spurt seg selv i flere tiår mens de stod bøyd i dusjkabinettet og skrapet leggene fri fra hår. Det er ikke det at vi er late eller at vi ikke gidder - har vi glemt det, og drar på oss et skjørt uten strømpebukse under, er det en god sjanse for at selvfølelsen minsker med 0,10 prosent i løpet av dagen. Og vi trenger all den selvsikkerheten vi kan få. 

9. Boyfriend jeans + uproposjonal kropp

Har du sett bilder av råtøffe jenter som bruker boyfriends jeans og et par høye sandaler, og tenkt at du også vil se like tøff ut? Så du gikk til butikken, prøvde på et par og.... nei. Ikke i det hele tatt. Rumpa ble borte, lårene ble store og den fargen kledde deg ikke allikevel. Det er surt - kjempesurt. I hvertfall når lignende har skjedd utallige ganger tidligere. Plagg som ser skikkelig bra ut på andre, får deg til å se ut som en tolvåring. 

10. Hvit bukse + mensen

Vi skjønner vel egentlig ikke hvorfor noen i det hele tatt vurderer hvit bukse mens man har mensen, men enkelte liker vel å leve på kanten. Hvis du nå bruker hvit bukse, så forbered deg på en dag full av usikkerhet, toalettbesøk og et enormt bind/tampongforbruk. Det verste som finnes er å 

tro

at du har røde flekker på buksen, så du må hele tiden sjekke. Kjempeslitsomt! Kjør på med svart når du har mensen - enkelt og greit.

11. Strikkegenser + utstikkende ting

Nettopp kjøpt en ny, stilig strikkegenser? Forebered deg på å holde deg unna mennesker, vegger, ting - alt! Hvis noe hekter seg fast kan du garantere hull og tråder som løsner. Kjempekjipt, fordi man skulle gjerne brukt genseren i mer enn to timer før den var klar til å kastes. 

12. Bikini + selvbevissthet

Til og med Beyoncé har på et eller annet tidspunkt hatt lite lyst til å vise seg frem på stranden kun i ført teeny weeny bikini. Så slapp av - du er ikke den eneste. Vi har også fiklet med hendene, insistert på t-skjorte og shorts i 25 grader og hatt håndkledet rundt magen og bena. Husk at alle kropper er forskjellige, og alle er like fantastiske - uansett!

13. Maxikjole + gåing

Denne er klein. I sommer tråkket vi hele tiden på kanten av kjolen, snublet i trapper og holdt kanten av kjolen oppe for å bevege oss fremover. Maxikjole er perfekt for å skjule noen kilo, men er ekstremt upraktisk å gå i. Dessverre.

14. Høy hals + sminke

Denne vinteren (og antageligvis den neste...) har høyhalsede gensere vært trendy. Det kan vi godt like, for de er tross alt gode og varme, og fungerer i et plagg som mangler det lille ekstra. Problemet er foundation og pudder på kanten av halsen: Ikke bare ser det stygt ut på genseren, men man mister ekstra mye sminke i løpet av dagen!

15. Kjole + undertøy

Dette har skjedd med alle, spesielt med alkohol i bildet. Du går på do, gjør det du skal, går ut igjen og aner fred og ingen fare. Etter ti minutter med smil og fnis fra andre som du ikke forstår, forteller venninnen din deg at baksiden av kjolen din har hengt seg i undertøyet ditt. Flott. Så har hele festen sett baksiden din. 

16. Hår + Lip gloss

Heldigvis er ikke lip gloss like populært som det var for nesten ti år siden, men dette gjelder vel egentlig også for vanlig lepomade. Går du ut med løst hår og leppene fulle, er det én ting vi kan garantere: håret setter seg fast i leppene dine. Det lover vi. Og vi lover at det er irriterende. Det verste er at det havner i håret, og gjør det klissete og ekkelt. 

 

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
Vi er også på Snapchat: stylistano ;)

 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold