© Getty, Nelly, Zalando

5 strikkegensere under 500 kr

Genser Trendguide

18. november 2014 av Stylista

Hvis det er en ting du burde investere i denne sesongen er det en deilig og varm strikkegenser før vinteren setter inn for fult.

Sesongens it-variant er den tykke, oversizede genseren. Denne type genseren har blitt vist under flere motevisninger og kjendiser som Chrissy Teigen har lagt sin elsk på den.

Lurer du på hvordan du kan style den?  Det letteste er å mikse en luksuriøs stoffgenser med semsket «over kneet» høystøvletter og ullstrømpebukser. Ta på en kul skinnjakke og en hatt og du er klar for det meste! 

V-hals

genseren er også en stor favoritt. Denne modellen er alltid en klassiker og derfor kan du bruke mer penger på den, kjøp deg en variant i kasjmir eller bomull. Gå for nøytrale farger som kan du style med de plaggene du allerede har hjemme. Style V-hals genseren med en stilig skjorte under og et par slengbukser.

Den kabelstrikkede genseren er en veldig kjent og klassisk variant. Hvis du går for denne genseren burde du velge en som er romslig og komfortabel i en pastell farge. Vi fant denne modellen fra Only som kommer i flere farger og er utrolig deilig og myk. Denne kan du style med smale bukser og et par gode og komfortable boots.

For disse mørke høstdagene vil en høyhalset genser redde deg. Det ser fantastisk ut under en kåpe og du kan enkelt style den med et mini skinnskjørt og med et par joggesko som vi har sett under visningen til Chanel.

Sportygenseren

er kul og har de siste årene blitt en veldig stor trend. Denne genseren er en avslappet blanding mellom en hettegenser og en genser. Du kan gå for en statement genser som har tekster skrevet foran eller for en mer delikat variant i gjennomsiktig stoff. Bruke denne modellen sammen med et par solid fargede jeans og moderne tilbehør.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold