Caroline Berg Eriksen med ny veskekolleksjon

Ny veskekolleksjon

9. mai 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Adax og Caroline Berg Eriksen gjentar suksessen og lanserer en ny, røffere veskekolleksjon denne våren. 

 

 

 

Høsten 2015 lanserte det danske veskemerket sitt første designsamarbeid med Caroline Berg Eriksen. Kolleksjonen ble så godt mottatt at de også i vår kommer med en ny veskekolleksjon sammen. 

 

Stylista har intervjuet Berg Eriksen om den nye kolleksjonen, fått noen tips til hvordan du bygger den perfekte veskegarderoben og hvilken veske som troner øverst på ønskelisten hennes nå.  

Hvorfor gjør du et nytt samarbeid med Adax? 

– Resultatet av den første kolleksjonen jeg gjorde med Adax ble helt fantastisk. 

Jeg synes vi samarbeidet veldig godt og det er derfor ekstra gøy å få muligheten til å jobbe med de samme dyktige menneskene enda en gang, og igjen skape noe nytt som forhåpentligvis vil falle i smak , sier hun.

Hva er de største forskjellene på den forrige kolleksjonen og den nye? 

– 

Denne kolleksjonen er røffere enn den forrige og derfor synes jeg faktisk den er enda lettere å inkludere i hverdagen. Den forrige kolleksjonen var veldig klassisk og ettersom nettopp det er så viktig for meg, har jeg holdt også denne klassisk. Likevel er den ganske annerledes, den mer urban og røff, skinnet er grovere og designet er rett og slett litt mer lekent. Jeg føler på mange måter at denne kolleksjonen har vokst litt med meg, den er rett og slett litt mer vågal og edgy enn den forrige.

Veskekolleksjonen består av seks modeller: en lommebok, sminkepung, en medium satchel, en liten cross over, en større shopper, en ryggsekk og en supersøt rosa skinndusk. Denne gangen går fargepaletten i helstort, sort med røde detaljer, rosa og rosa med røde detaljer. Veskene har fått navn etter gode venninner og datteren Naia. 

Charlotte

Katrine


Naia


Hvilken veske i den nye kolleksjonen er din favoritt? 

– Dette går jo ikke an å spørre om! Haha! Jeg elsker selvfølgelig alle sammen. Charlotte er nok den jeg kommer til å bruke mest i hverdagen, mens Elsi vil bli mest brukt på lengre turer eller på shopping, sammen med barna blir Naia med og på fest Katrine. 

Berg Eriksen elsker vesker og har en flott samling i tillegg til alle hun har designet selv sammen med Adax. Hun synes at d

en perfekte veskegarderoben består av gode bruksvesker som går til alt ellers i garderoben din, samt et par partyvesker du kan rullere på. Og den ultimate ryggsekken. 

– Så ideelt sett bør du ha et par gode hverdagsvesker i small og medium, en bruksveske, et par tidløse partyvesker samt en kul ryggsekk, sier hun. 

Hvilken veske drømmer du om nå, utenom din egen kolleksjon da ;) ? 

– Jeg kunne tenke meg en Chanel-veske i garderoben min. Det har jeg fortsatt ikke. 

Snart er det 17. mai og mange planlegger antrekk for harde livet i disse dager. Til kjole på 17. mai ville Berg Eriksen valgt modellen Katrine fra sin egen kolleksjon. Katrine er en liten cross body med kule detaljer. 

– Den er 17.mai verdig fordi den har så fine detaljer og er hakket mer pyntet enn resten av veskene. Det kommer også litt an på hva du skal, har du tenkt til å ha med deg mye og gjøre mye, er Naia (som er en ryggsekk) også helt super. Der får du plass til litt av hvert og det er alltid deilig med ryggsekk dersom du skal gå og stå mye. 

Hvilken veske kan man ha til bunad? 

– Jeg kjenner at jeg er veldig tradisjonell når det kommer til 17. mai, jeg kjører bunad med tilbehør - også kysen! Den elsker jeg! Men det er selvsagt opp til hver enkelt tenker jeg, og vi har jo sett de siste årene at mange eksperimenterer med hodeplagg som vanlig silkeskjerf i håret eller en blomsterkrans, eller et silketørkle i halsen, så hvorfor ikke en vanlig veske også? Det er lov å være vågal og å prøve, men samtidig synes jeg at vi skal holde på bunadskikken og i det minste bruke vesken som hører til, sier Berg Eriksen. 

Elsi

Inger

Isabelle

Ragnhild

Veskene er i butikk 11. mai og prisene går fra 799 kroner til 3.399 kroner.  


 

Drømmer du om å bli beauty vlogger? SE HER!

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold