© Eirin Kristiansen, Anniken Jørgensen

Dette må du ha i vesken på fest

Must-have i festveska

1. desember 2016 av Charlotte Sørvald

Nå som festsesongen, og ikke minst julebordsesongen nærmer seg, så er det viktig å planlegge det aller viktigste - vesken!


Dette må du ha i vesken:


Mobil
Mobilen må med - rett og slett fordi vi lever i 2016!

Lommebok
Legitimasjon/ID er superviktig hvis du skal ut på byen. I tillegg er det jo greit å ha litt penger til både drinker og til bussen/taxi hjem.

Leppestift
Dette er kanskje det viktigste av sminkesaker når du skal på fest. Når det er spising eller drikking (hvis du er over 18) involvert, så er det lurt å påføre litt ny leppestift eller lipgloss for en fresh look.

Lommespeil
Slik at du kan sjekke sminken og at du ikke har leppestift på tennene.

Tyggis
Altså, denne trenger vi vel ikke å utdype noe særlig? Ingen liker dårlig ånde!

Gnagsårplaster
Ikke la gnagsår ødelegge festen!


...og hvis du har plass til mer:

Dekkstift
Fester kan ofte vare fra tidlig kveld til sent på kvelden (eller til og med neste morgen), så hvis du føler for å fikse på sminken etterhvert som kvelden går kan det være fint med en liten concealer for eksempel.

Parfyme
Ikke ta med deg en stor parfymeflaske på byen, men hvis du har en liten "rollerball"-parfyme eller en i reisestørrelse, så er det lurt. Husk: hvis du lukter din egen parfyme, så er det sannsynligvis for mye.

Neglelakk
Lommespeil du har på deg strømpebukse, så vet vi alle at det kan skje uhell. Ta med deg en liten blank neglelakk "in case of an emergency".

Backup-strømpis

I tilfelle den du har på deg ikke kan reddes av neglelakken. Det finnes ingen verre følelse enn å gå rundt i kort kjole på fest med en skikkelig revnet strømpebukse.


Kos deg på fest!


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold