Dette pakker Annette Haga med seg i kofferten

Annette Hagas beste pakketips

18. juli 2017 av Stylista

Sommerferien er her og Annette Haga har lang erfaring med å pakke feriekofferten. 

Her får du hennes beste pakketips! 

Se CathInTheCitys pakketips her! 

I HÅNDBAGASJEN:

— Ettersom jeg alltid reiser med PC og kamera, er jeg avhengig av en litt større veske som håndbagasje. Her pakker jeg også med meg de mest verdifulle tingene som jeg er mest redd for (les: vesker og sko). Dersom kofferten skulle komme på avveie er det også lurt å ha med et ekstra skift, sminkefjerner og diverse nødvendigheter.

— Gode, myke sokker til flyreisen er også et must, og jeg pleier ofte å kle meg lag-på-lag eller ha med et skjerf. Temperaturen på flyet er ofte litt i kaldeste laget for en frysepinne som meg selv.

— Jeg har også blitt avhengig av hodetelefonene mine Bose Soundlink, som fjerner bakgrunnsstøyen fra flyet - genialt når du skal se film! Lesestoff, fuktighetsspray til ansiktet og håndkrem er også viktig, men det jeg alltid mådobbelsjekke er om jeg har med pass, penger og mobil. Alt annet kan i verste fall kjøpes!

Veske fra By Malene Birger (2.595,-)

5 produkter vi MÅ ha med oss på ferie! 

I KOFFERTEN:

— Noen dager før jeg skal ut og reise skriver jeg ned en pakkeliste med hva jeg må huske. Hvis det ikke var for pakkelisten hadde jeg definitivt glemt noe livsviktig hver gang! 

— Jeg har en standard-liste som inneholder alt jeg må ha med meg - uansett destinasjon og lengde på oppholdet-, og så fyller jeg inn med ekstra nødvendigheter tilpasset hver enkelt reise. For eksempel x antall bikinier til strandferie eller gode sneakers dersom jeg skal på sightseeing.

— Jeg planlegger også antrekk for reisen i forkant, slik at jeg slipper å pakke med meg unødvendige plagg som jeg ikke får brukt. Dersom ikke det å ta antrekksbilder var en del av hverdagen min ville kanskje ikke dette vært like viktig, men jeg synes det er smart likevel! Plagg som kan kombineres og mikses med hverandre er supert for å spare plass.

— Før jeg drar til flyplassen pleier jeg å veie kofferten for å unngå overvekt - og dersom jeg skal på shoppingtur sørger jeg for å ha ledig plass til nye kupp. Heldigvis har jeg en kjæreste som får ned hele livet sitt i én weekendbag, så det nyter jeg godt av. Hvordan man pakker er også avgjørende når det kommer til å utnytte plassen i kofferten best mulig. Selv foretrekker jeg å legge alle plaggene så flatt som mulig.

Se Costumes geniale pakkelister her!

Her er Annettes pakkeliste for sommeren:


 

— Ved å krysse av punktene underveis kan du være sikker på å få med det viktigste. God tur!


Vil du ha alle Stylista-nyhetene direkte på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

 

NYHETSBREV