Få sommerens hotteste beach-look

Få sommerens beach-look

30. mai 2016 av Kommersiell redaksjon

[Annonse] 

Elsker du en avslappet bohem-look, så er årets strandstil noe for deg. Her er noen tips for å oppnå looken - både antrekk og hår.

Uanstrengt skjønnhet må være noe av det beste med sommeren. Allikevel krever det å se fresh ut "uten anstrengelse", nøye utvalgte produkter. 

I samarbeid med Garnier Nutriss

e Truly Blond presenterer vi derfor noen triks for å få til denne sommerlooken på enklest mulig måte. 

Stylista-blogger Anniken Jørgensen viser deg i tillegg sine favorittplagg for å oppnå den ultimate, bohemske strandfølelsen. Prikken over i-en til denne looken er selvfølgelig blondt hår og saltvannsspray.
Annikens favoritter

 

 


Slik farger du håret beach-blondt 

Hvis du tenker på surfe-babes og Baywatch-damer - hvilken hårfarge ser du for deg? Det er selvfølgelig et retorisk spørsmål, for det ikoniske bildet på den riktige beach-looken er selvfølgelig solbleket hår. Stort, blondt og bølget hår er en klassiker som aldri går av moten. 

For å oppnå denne fargen uten å gå til frisøren, kan du bruke Garnier Nutrisse Truly Blond - 111+ Ultra Light Silver Blond. 


Denne hjemmefargingen er superenkel å bruke, selv om du ikke er så dreven. Sett av en time til de følgende trinnene, og du vil ha beachblondt hår på null komma niks. 

PS: Før du begir deg ut på fargingen, er det lurt å kjøre en allergitest først. Påfør litt av fargen på huden (for eksempel bak øret) og vent i 48 timer. Ingen allergisk reaksjon? Da er du klar for farging.1. Ta på deg hansker, og bland fargen i påføringsflasken (følger med) - rist flasken godt. 

2. Fordel fargen jevnt fra rot til spiss. La fargen sitte på i ca. 20-30 minutter. 

3. Skyll håret helt til vannet er klart. 

4. Påfør deretter etterbehandlingen for ekstra glans. 

5. Tørk håret med en hårføner og vent på resultatet...

Og så enkelt var det å få lekkert beach-blondt hår!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold