© Emilie Tømmerberg, Silje Økland, Annijor, Eirin Kristiansen, produsentene

Høstmote 2017: De største trendene

Høsten er her! Ny sesong betyr nye trender, og her er de viktigste trendene for høsten 2017.

20. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Vi elsker høsten og alle de nye trendene som følger med den nye sesongen. I år er det mange trender som gjelder: rød, rosa, etniske mønstre, lakk, stor strikk, ruter, sokkesko, dyreprint, fuskepels og bluser med rysjer er bare noen. 

Den sporty trenden fra i fjor er like hot i år, og sesongens trendgenser er selvfølgelig Holzweiler-hettegenseren i oransje eller rød med den lille kleshengeren på – som sett på kjendiser som Gigi Hadid. Men Ganni -strikkegenseren er også fortsatt hot. Den kommer i nye farger og modeller i høst. 

Skjørt i alle lengder og med forskjellig mønster er også veldig aktuelt i høst. Det er mye ruter og se, men også striper, plissé og silke. 

RØD

Som i fjor, er rød også trendfargen i høst. Den festlige fargen er å se på alle plagg, og et av høstens it-plagg er den røde kåpen. Er du av den vågale sorten kan du kle deg i rødt fra topp til tå. Men hvis de blir for "julenisse" for deg kan du gå for ett plagg i den glade fargen. Eller kanske et par røde sko? 

RUTER

Den smårutete blazeren er et must i høst. Gjerne dobbeltspent og litt oversized. Men ruter kommer på de fleste plagg, og sko, i høst så det er lett å finne et trendplagg som passer inn i din garderobe. Hvis du føler at en rutete blazer blir litt for formell, kan du bruke den til et par sorte jeans og sneakers, eller over en søt kjole. 

STOR STRIKK

Ganni-genserne, som kom i fjor, ble en skikkelig trend. Den fortsetter også denne sesongen med de tykke strikkegenserne med posete ermer i farger som oransje, rosa, lilla og grå. Men hvis du synes at over 4.000 kroner blir litt i dyreste laget for en strikkegenser, er det mange andre tykke og fine gensere i butikk. 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold