© Produsentene, Instagram

Inspirerende Youtube-kanaler du burde følge

Inspirerende Youtube-kanaler

16. september 2016 av Susanna Hollow

Vi elsker youtube og kan sitte i timevis og se på videoer. 

Inspirasjon, mat, mote, skjønnhet og underholdning finner du masse av på youtube. Men det er ikke alltid like lett å vite hvem man bør følge. Derfor har vi laget en liten oversikt over kule og inspirerende youtubere som vi liker. 

 

Tanya burr

Elsker du kaker like mye som oss? Da burde du følge britiske Tanya Burr. Ikke bare har hun skrevet en egen kokebok, hun gir oss også små innblikk i livet hennes gjennom Youtube-kanalen sin. Mote og sminke er også noe hun viser en tydelig interesse for, og vi kan ikke la være å bli inspirert av denne skjønne kvinnen!

Følg også bloggen hennes

tanyaburr.co.uk

 

 

Deliciously Ella

 

Vil du spise sunt, men fortsatt godt? Da anbefaler vi deg å sjekke ut profilen til Ella Mills, også kalt Deliciously Ella. Hun lager sunne måltider med naturlige ingredienser, og vi kjenner det rumler i magen allerede. Hun gjør det enkelt å lage sunne måltider, og vår favoritt så langt er ”My favourite breakfast smoothie”. Nam!  Følg henne også på 

Instagram

 for daglige inspirasjonsbilder. 

 

Hanna-Martine

16 år gamle Hanna-Martine fra Sarpsborg legger jevnlig ut inspirerende videoer på Youtube-kanalen sin. Alt fra outfits, hverdagen hennes og sminkevideoer. Hun lager også  Haul-videoer, som er en stor trend på Youtube om dagen.  Hun er Stylistas egen youtuber. 

Marianna Hewitt

Er en livstilsblogger som tar seerne med på  en reise i hennes spennende hverdag. Hun kommer med tips og råd til hvordan man burde redigere Instagram-bildene sine, lager inspirerende reisedagbøker og viser de beste sminketriksene. Hun er rett og slett en person som viser litt av alt. Ikke bare har hun en herlig Youtube-kanal, men bloggen hennes bugner også av spennende saker. Besøk

bloggen

hennes for mer inspirasjon!

British Vogue

Ønsker du å titte inn i garderoben til Olivia Palermo eller Miranda Kerr? Da burde du følge Britiske Vogue. De publiserer små serier, dokumentarer og filmsnutter om motebransjen, beauty og kultur. Vår favoritt er miniserien ”The future of fashion”. Hvor vi får følge IT-girl Alexa Cung rundt på besøk hos ulike designere, skoler og motemagasiner. Hvor hun viser inspirerende mennesker som har slått gjennom i motebransjen. 

Pixiwoo

Real Techniques er et kjent navn innen sminkekoster, og kreatørene har en egen Youtube-kanal. De britiske søstrene Sam og Nic Chapman viser deg uendelige måter du kan sminke deg på. Alt fra hvordan du setter på falske øyevipper, til hvordan du kan sminke deg som modellen Gigi Hadid. Flere av sminkekostene i filmen finner du her:

Miracle complexion spongeOval shadow brushShading brush og Sculpting brush


kristin & dennis

(styleconnection)

Vi har alle skrevet kleine statuser på facebook, og de har vi kanskje slettet før en potensiell arbeidsgiver eller kjæreste sendte en venneforespørsel. Dette har ikke bloggeren Kristin, også kalt Styleconnection gjort… Hennes felles youtubekanal med kjæresten Dennis, er full av challenges, Q&A, reisefilmer og små serier. Vår favoritt er Social Media challenge. Vi digger Kristin og Dennis! 

Alt det beste fra Oslo Runway finner du på

Costume.no!

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO
 

NYHETSBREV