© Núnoo

Núnoo-veskene endelig lansert i Norge

De har tatt Danmark med storm, og nå er søstrene Silfen klare for nye utfordringer!

6. april 2018 av Charlotte Sørvald

HURRA! Det danske merket Núnoo har denne uken lansert sin første kolleksjon i Norge. 

Disse veskene er, som du sikkert har sett, mer trendy enn noen gang (bloggernes Instagram-bilder er et tydelig bevis på det), og har allerede rukket å ta Danmark med storm. Merket, som ble lansert i 2015, tar nå steget ut i verden, og heldigvis for oss, har de valgt å lansere i Norge. 

Den nye SS18-kolleksjonen "Flower Shop", er en nydelig miks av farger og materialer, og er det ultimate tilbehøret til våren og sommeren – helt perfekt, nå som vi alle er litt lei av den grå vinteren.

Les også: Vårplaggene du bør sikre deg nå. 

Det er de danske søstrene Naja og Pia Silfen som står bak merket, og som i andre familiebedrifter har de forskjellige roller; lillesøster Naja tar seg av designet og det kreative, og storesøster Pia tar seg av businessen rundt.  

Vi tok en rask prat med Naja og Pia under lanseringen om SS18-kolleksjonen, norske jenter, og hva som er den store vesketrenden denne våren.

Núnoo vesker.

Sister love: Vi kan bekrefte at Naja (foran) og Pia er like kule i virkeligheten som de ser ut på dette bildet!

© Núnoo

Flower Shop

Pia og Naja sier at konseptet rett og slett handler om at de har bygget opp en slags "blomsterbutikk". I tillegg til at veskene er i farger inspirert av blomster, så har de også laget noen kule arbeidshansker (du vet...sånne som man jobber i hagen med) i rosa og rødt. 

"Vi ønsket å bygge opp en blomsterbutikk av vesker", sier Naja. 

Norsk vs. dansk?

Det er ingen tvil om at den skandinaviske moten er i vinden om dagen. Skal vi tro W Magazine, så slår vi til og med de "chice" franskmennene. Og – ifølge Naja og Pia, så er alle de skandinaviske jentene ganske så like: "Det er ikke lenger så mye som skiller svenske, norske og danske jenter lenger – alt er liksom bare Scandinavian", sier Pia. 

"For tre år siden kanskje, så var norske jenter litt mer klassiske i stilen, mens nå syns jeg det er veldig lite som skiller danske og norske jenter. Dette gjør det også helt klart enklere for oss å jobbe", forteller Naja. 

© Núnoo

Vesketrender denne våren

Jentene er HELT enig om at det som gjelder denne våren er "jo mer crazy, jo bedre". Pia sier at det "er liksom ikke den lille sorte vesken som er på toppen av trendlistene for tiden". Naja er enig, og avslutter med: 

"Det skal være loco, og "having fun!"" 

Vi kunne ikke vært mer enig! Vi gleder oss til å slenge oss på den fargerike trenden, og legge de kjedelige grå, beige og sorte veskene langt bak i skapet denne våren. 

Sommer: OMG som vi gleder oss til lysere dager og lysere trender!

© Núnoo

SS18:

Her er noen av våre favoritter fra kolleksjonen: 

Love: Vi elsker disse her! Fargene er fantastiske, og hvor kult er ikke det nettet? 

Følg @stylistano på Facebook og Instagram!

NYHETSBREV