© FOTO: Produsentene, Janka Polliani

Perler og fløyel - Dette er høstens heteste tilbehør

Høstens fineste tilbehør

9. september 2016 av Ida Ørsal Angvik

(Inneholder annonselenker)

Tilbehøret kan gjøre et helt antrekk og denne høsten handler alt om det ekstravagante. Perler i lange kjeder, skinnende sko i fløyel og chokers er tre av de største trendene i høst.


1. Over kneet støvletter: Denne sesongen kan man gjerne legge de klassiske sorte på hylla og gå for et par støvletter med farge. Lengden på støvlettene skal gå av på kneet eller over. 

1. Øredobb med perler, 179,- // 2. Armbånd, 79,- // 3. Ringer, 99,- // 4. Lange øredobber, 199,- // 5. Øredobb med to perler, 249,- // 6. Langt smykke, 249,-

2. Perler: Lange kjeder, store øredobber og ringer, perler gir deg en klassisk og elegant look.

3. Statement øredobber: De fanger oppmerksomheten og kan kombineres med enkle antrekk og fin høststrikk.

Les også om høstens fem nøkkeltrender

1. Choker med knyting og blonder, 32,- // 2. Perler, 73,- // 3. Choker med gulldetalj, 49,- // 4. Perledetalj, 32,- // 5. Choker med stener, 189,-

4. Chokers: En trend som er kommet for å bli? I høst finner vi mange spennende varianter, med stener, fløyel og blonder.

5. Brosjer og pins: I håret, på genseren eller på vesken. Høstens brosje kan festes overalt og kommer i alle fasonger og farger. 

6. Knytte midjebelter: For å fremheve fasongen har et belte alltid vært redningen når man har på seg store gensere eller kåper. I høst skal beltet knytes, gjerne litt på siden som Janka Polliani har gjort på bildet over.

7. Crossbody veske: En av de mest trendy veskene i høst er den som henger krysset på overkroppen, gjerne høyt under armen. 

1. Zara, 349,- // 2. Nelly, 159,- // 3. Nelly, 134,-

8. Pelskrager: Den myke fuskepelsen er en fin erstatter for vest eller jakke. La den krysse overkroppen for en ny og annerledes look.

1. Sko fra Gieseppo, 949,- // 2. Sko fra Scapa, 1695,- // 3. Sko fra Gabor, 1115,- // 4. Sko fra Anna Field, 279,- // 5. Sko fra Gigi Hadid x Tommy Hilfiger, 1495,-

9. Herreinspirerte sko: De androgyne skoene er perfekt til høsten og passer både til jeans og skjørt. Her kan man finne noe for enhver smak, med eller uten snører, i suede, lakk eller skinn.

10. Skjerf i halsen: De feminine skjerfene er fin både til hverdag og fest. Man kan knyte det som en klassisk "flyvertinne" knute eller som en choker.Costume.no: Oppskrift på grønn smoothie

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold