© FOTO: Rasmus Weng Carlsen og Ida Ørsal Angvik

Se den nye Caroline Berg Eriksen x Bianco-kolleksjonen

Fotballfrue x Bianco

17. august 2016 av Ida Ørsal Angvik

Seks måneder etter det første samarbeidet med Bianco lanserer toppblogger Caroline Berg Eriksen sin andre skokolleksjon, denne gangen med accessories. AW16 består av seks ulike skomodeller, samt delikate skjerf og klassiske skinnhansker. 

Carolines nye kolleksjon heter "Reflection" og skal gjenspeile den hverdagslige kvinnen og de ulike fasene man møter gjennom dagen, om det er jobb, fest eller en tur til byen. Vi i Stylista var til stede under dagens pressefrokost for en sniktitt på hva vi kan vente oss i september.

Blant de seks skoparene finner du blant annet androgyne lakksko og trendy hæler.   

– Jeg ønsker å formidle at du ikke skal være redd for å velge sko ut i fra humøret og hvordan du føler deg når du står opp om morgenen. Sko kan si noe om hvordan du føler deg akkurat i dag. 

AW16 kolleksjonen er inspirert av skandinaviske jenter, gatemote, samt Carolines egen stil og hennes behov. Hun forteller at kolleksjonen inneholder noe for enhver smak.

–Mitt inntrykk er at vi skandinavere ofte velger comfort og klassisk fremfor banebrytende trender. Min kolleksjon er derfor, som min forrige, veldig enkel og lett å style med hverdagsgarderoben. Samtidig har jeg tilført noen ultrafeminine skopar for den som ønsker å forsterke nettopp det kvinnelige og det sexy.

 1. september 

lanseres kolleksjonen i alle Bianco-butikker og på bianco.com. Den kommende tobarnsmoren er spent på motakelsen.


–Jeg håper selvfølgelig at jeg kan nå ut til så mange som mulig med denne kolleksjonen, at jeg har klart å skape noen «must haves» og at folk mottar den med åpne armer. Håper å se flere flotte, norske jenter der ute med mine sko på beina i tiden fremover.

I tråd med kolleksjonen deler Caroline sine beste stylingtips og hennes fokus på å gjenspeile dagshumøret gjelder også for klær. 


–Hold det enkelt og kle deg i det du føler deg komfortabel med. Ikke føl at du MÅ ha tilbehør eller den og den jakken for å forsøke å løfte et antrekk og gjøre det spesielt. Si det gjerne med sko i stedet. Kle deg også i et stort smil, da stråler du uansett.
Har du ett eller flere plagg du ikke klarer deg uten?

–Den lille sorte! Spesielt nå som jeg er gravid funker den både til hverdag og fest - dersom den er enkel uten noe dill, selvfølgelig. Utenom denne er det favorittjeansen min som gjelder, den kan dresses opp og ned, med skjorter, t-skjorter, oversized ull og alt mellom. Gleder meg til den passer igjen. 


SE FLERE BILDER FRA DAGENS PRESSEFROKOST HER: 


Costume.no:

Smakebiter fra Gigi Hadids første designsamarbeid

 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

 

NYHETSBREV