© Getty Images, produsentene

Se kjolene til kjendisbrudepikene

Celebre brudepiker

10. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Enten om det er kusinen din, broren din eller venninnen din som skal gifte seg, så ligger spørsmålet alltid i luften. "

Vil du være brudepike?

" Tradisjonen er ikke så vanlig her i Norge som i USA, men det er ikke uhørt heller. Selv om man sjelden får velge egen kjole som brudepike, pleier de fleste å ha en noenlunde god smak. Med styling og makeup kan man føle seg like flott som bruden.

Cara Delevingne

Cara var sitt normale, sprudlene seg i søsteren Poppys bryllup i mai i fjor. Iført kritthvit Chanel balanserte hun rundt på gresset i stilletthæler ved siden av bruden som ser ut til å slite like mye - kudos!

Pippa Middleton

Pippa er kanskje den mest berømte brudepiken i verden etter at hun bar slepet til søsteren Kate Middleton som giftet seg med Prins William. (Noe vi for øvrig ikke har kommet over enda!) En hel verden snakket om rumpa hennes de neste dagene, selv om kjolen i seg selv var helt nydelig og nevneverdig.

Rihanna

RiRi la ut en hel del Instagrambilder fra Hawaii med nedtelling til 20. april - og ingen visste hvorfor. Det viste seg at bestevenninnen skulle gifte seg, og Rihanna skulle være brudepike. Kjolen var helt nydelig - lilla med hvite blomsterdetaljer og slør. 

© FOTO: @badgaIriri

Georgia May Jagger

Supermodell og datter av Mick Jagger, Georgia (i midten), var brudepike for et par år siden i sangerinnen Leah Woods bryllup. Kjolen var enkel, lilla og passet godt til det vårlige temaet. 

Kardashian-klanen

Kardashian/Jenner-søstrene har en tendens til å dukke opp i alle oversiktene vi lager. Med god grunn, selvsagt. Da rapperen Kanye West og realitystjernen Kim Kardashian skulle gifte seg var naturligvis søstrene brudepiker, og til og med kledd i hvitt.

© FOTO: @khloekardashian

Lottie Moss

Lillesøsteren til Kate Moss, Lottie (til høyre), var brudepike i søsterens bryllup. Kjolen og blomsterkransen var som tatt rett ut av en sommerfilm fra 70-tallet, og deres pistrete hår og røde kinn fremhevet det romantiske i et bryllup. Verdens søteste brudepiker?

Lauren Conrad

The Hills-stjernen og designer Lauren Conrad (til venstre) la ut dette bildet på Instagram fra venninnens bryllup. Vi elsker kjolen hennes, og tviler på at hun ville latt noen andre velge antrekket for dagen. 

© FOTO: @laurenconrad

Lady Gaga

Med signaturblikket på plass og med en diger blomst i håret, var Gaga brudepike i barndomsvenninnens bryllup. Dette bildet ble lagt ut på Instagram-kontoen henne et par dager etter selve bryllupet, og vi mener hun ser skikkelig bad ass ut. Kjolen også, for øvrig.

© FOTO: @ladygaga

Beyoncé

Da lillesøster Solange Knowles skulle gifte seg, sparte ikke Beyoncé på verken kruttet eller antrekket. Brudepiken kledd i hvitt stilte opp på 70-talls inspirert fotoshoot og i følge ryktene skal hun også ha opptrådt i bryllupet. Kan vi også legge til at Jay-Z ser utrolig bra ut i hvitt?

Lena Dunham

Girls-regissør og hovedrolleinnhaver Lena Dunham var brudepike i grått i venninnens bryllup. En hel rekke morsomme bilder ble lagt ut på Instagram dagene etter, og det er ingen tvil om at Lena lager liv hvor enn hun går.

© FOTO: @lenadunham

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram

NYHETSBREV