© Getty Images, bloggerne, produsentene

Slik finner du solbriller til din ansiktsfasong

Solbriller til din ansiktsform

1. juni 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen, Susanna Hollow

Uansett om du har rundt ansikt, firkantet ansikt, ovalt ansikt, eller hjerteformet ansikt finnes det solbriller som flatterer din ansiktsform.
Her er solbrillene som passer til din ansiktsfasong.

Vi har blitt mer og mer bevisste på hvor stor skade solen kan gjøre med kroppen vår. Det anbefales at man smører seg med solkrem hver eneste dag, selv om man bare skal være ute litt, og de fleste vet at mye vann, en solhatt og solbriller også er lurt. Men hvem sier at du ikke kan se bra ut samtidig som du passer på deg selv? 

SOMMER: De mest trendy sandalene!

Solbriller skal ramme inn ansiktet ditt, ikke gjemme det bort. Uansett hvor hardt du prøver å se ut som en, så er du ikke en Hollywood- kjendis på en flyplass. Eller kanskje du er, hva vet vi? Uansett så kan et par kule solbriller virkelig freshe opp looken din, enten om du skal sole deg i hagen, på stranden eller om du bare skal gå en tur.

Først og fremst, så er det viktig å finne ut hvilken type solbrilleform som vil passe ansiktet ditt. Vi vet at Audrey Hepburn så utrolig bra ut med cat eye-formede solbriller, men det betyr dessverre ikke at du gjør det også. Denne lille testen fra The Beauty Department vil hjelpe deg et steg nærmere:

FINN DIN ANSIKTSFORM: 

Vi tar for oss de fire mest vanlige formene, men kikk nederst i saken for flere solbriller og inspirasjon - kanskje du finner noe du liker?

SOLBRILLER TIL RUNDT ANSIKT

Se etter skarpe kanter og vertikale linjer for å forlenge ansiktet ditt. Geometriske former ser utrolig kult ut på deg, og klassiske Ray Ban-briller er som skapt for ansiktsformen din

Lindex, 79,50 kr // Ray Ban, 1199 kr

Sommerens søteste sminkesak!

SOLBRILLER TIL FIRKANTET ANSIKT

Mykne ansiktsformen med et par runde briller. Du har ansiktet til pilotbriller og kule 70-talls hippebriller. Lucky you!

Ray Ban, 1199 kr // Ray Ban, 1529 kr

SOLBRILLER TIL OVALT ANSIKT

Et ovalt ansikt kler nesten alle solbrilleformene, så her er det bare å eksprimentere med hva du liker best. Husk at selv om de mest gøyale brillene kan være noe for deg, så bør formen ha en viss proposjon og ikke være altfor store til ansiktet ditt.

Ray-Ban, 1529 kr // Quay, 449 kr

Cornelia er vår nye Youtube-profil

SOLBRILLER TIL HJERTEFORMET ANSIKT

Fokuset bør være på linjeforskjellen mellom pannen og haken. Derfor er cat eye-shaped og aviator- briller perfekte fordi de vil fremheve kinnbena og forlenge ansiktet, Audrey Hepbrun-style. Classy!

Kaibosh, 899 kr // Le Specs, 549 kr

SOLBRILLE-INSPO

Se kjendisene som ligner


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold