© Instagram

Stylista-lesernes kuleste outfits og motetips

Inspo fra Stylista-leserne

27. juli 2016 av Annette Haga

Vi digger å kunne inspirere leserne våre, samtidig som vi også blir inspirert tilbake! Denne uken har vi plukket ut 4 norske instagrammere som vi digger klesstilen til. 

La deg inspirere under av disse stilsikre Stylista-leserne, og bli bedre kjent med dem!

 

@FASHIONOBSESSED

Navn: Iselin Walle
Alder: 22 år
Fra: Fredrikstad

Hva driver du med til vanlig?

- Jeg bor i Oslo og tar en bachelor innenfor Experience & Event design ved Westerdals Oslo ACT.


Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Min stil er minimalistisk, enkel og rå. Alle blandet sammen.

Hvilke 3 plagg kan du ikke leve uten?

- Akkurat nå: skinnjakken, mine chunky sandaler og levis 501. 


Hva slags type antrekk føler du deg finest i? 

- Svarte slengbukser, en enkel topp, sølvsmykker, skinnjakke og et par høye heler. 


Hva er ditt beste shoppingtips? 

- Se etter unike plagg og unngå spontankjøp.


@SUFFEN93

Navn: Sofie Årnes
Alder: 22 år
Fra: Sykkylven på Sunnmøre, men har bodd i Bergen siden 2012 grunnet utdanning og jobb.


Hva driver du med til vanlig?

- Til vanlig jobber jeg hos Høyer Bergen hvor jeg trives veldig godt. Der får jeg jobbe med det som interesserer meg mest!


Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Stilen min er først og fremst VELDIG variert. Det er umulig å sette stilen min i en bestemt bås. Jeg kler meg etter hvilket humør jeg er i den dagen, og planlegger aldri antrekk dagen før. Den ene dagen kan jeg være swag med noen fete kicks til mens en annen dag kan jeg være klassisk med høye hæler. Men uansett hvilken type stil jeg kjører så har jeg en twist over antrekket som gjør at alle de ulike antrekkene har en rød tråd over seg.Hvilke 3 plagg kan du ikke leve uten?

- Hodeplagg! Jeg kjenner ingen som er like avhengig av capser og hatter som meg. Det er nesten til bruk på daglig basis, og føler det kjennetegner stilen min. Skinn, i alle typer og former - skjørt, bukser, jakker, topper, u name it. I'm addicted. Sist men ikke minst enkle tshirts og skjorter som jeg kan style til alt. Uten enkle baseoverdeler er det nesten umulig å sette sammen ett antrekk.


Hva slags type antrekk føler du deg finest i?

- Som alle andre jenter, så føler jeg meg selvfølgelig veldig fin i en kjole og et par høye heler. Men da er det sjeldent at både stilen og personligheten min kommer fram. For det meste er jeg opptatt av å se kul ut fremfor fin ut, for det er da jeg føler min personlighet kommer frem. Men uansett stil man ønsker å prøve seg på eller type klær, så mener jeg det er viktig å føle seg komfortabel i klærne man går med, altså at man utstråler en viss selvtillit.


Hva er ditt beste shoppingtips?

- Etter mange år med impulsshopping har jeg lært meg at mitt beste shoppingtips er å tenkte gjennom hva man kjøper, og at kvalitet varer mye lenger enn kvantitet. Nå elsker jeg å mixe dyrt med billig, men merker at det dyre har jeg mye lenger, og setter mye mer pris på. Jeg har alltid vært opptatt av dyre klær men etter at jeg begynte å jobbe hos Høyer har interessen eskalert. Spesielt når det kommer til vesker og sko bør man investere i noe dyrere, mens kortvarige trender kan man kjøpe billigere varianter av.

 

@lenaegelaand

Navn: Lena Egeland
Alder: 25 år
Fra: Stavanger/ Jæren 

Hva driver du med til vanlig?

- Er utdannet helsefagarbeider, jobber i hjemmesykepleien.


Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Stilen min er egentlig veldig variert! Kommer an på hvordan jeg føler meg den dagen. Men vil si jeg har en veldig comfy stil, elsker jeans med en basis t-skjorte eller genser, sneakers, håret i en hestehale eller dult. Mens dagen etter kan jeg kjøre en mer feminin stil som skjørt, søt topp, sandaler og krøllet hår!


Hvilke 3 plagg kan du ikke leve uten?

- Jeans, basic t-skjorte, skinnjakke. Det bruker jeg mye og kan brukes i mange anledninger. 


Hva slags type antrekk føler du deg finest i?

- Vanskelig å si hva jeg føler meg finest i, men føler meg veldig fin når jeg får høye hæler til antrekket! Alt fra en sort skinny jeans, en topp og høye hæler, eller en festkjole jeg har gledet meg til å bruke!


Hva er ditt beste shoppingtips?

- Kjøp noe du kan bruke flere ganger og i mange anledninger! Feks, en topp eller ett skjørt som du kan bruke til både hverdag og fest.  


@thelondongirlno

Navn: Christina Marie Hansen
Alder: 24 år
Fra: Lier

Hva driver du med til vanlig?

- Studerer master i psykologi i moteindustrien på London College of Fashion i London. 


Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Søt, feminin og lys. 


Hvilke 3 plagg kan du ikke leve uten?

- Skinnjakke, svart jeans og en hvit sommerkjole. 


Hva slags type antrekk føler du deg finest i?

- Uten tvil lyse og sommerlige antrekk! Lyse farger som nude og rosa er veldig meg, og det er da jeg føler meg finest. En hvit sommerkjole, lyserosa skinnjakke og hvite, høye sandaler er veldig 'meg' denne sommeren.  


Hva er ditt beste shoppingtips?

- Følg kjedebutikkene på Instagram slik at du kan finne noen kupp, gjerne på salg uten å måtte lete deg ihjel i butikkene, tenk ut minst tre måter du kan kombinere det eventuelle nye plagget du vil kjøpe før du kjøper det, og sist, men ikke minst; har du latt være å kjøpe et plagg men klarer ikke å slutte å tenke på det - gå tilbake og kjøp med en gang.


Husk å tagge dine beste motebilder på Instagram med hashtag #stylistano

- slik at vi legger merke til deg! Kanskje blir du en av jentene vi ønsker å intervjue neste gang? :)FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold