Tegnene på at sommerflørten vil vare
© Instagram: #couplegoals

Tegnene på at sommerflørten vil vare

Her er 9 tegn på at sommerflørten vil vare litt lenger enn slutten av juli.

20. juli 2017 av Annette Haga

Det er mange grunner til at vi lettere forelsker oss om sommeren. Sol, ferie og avslappet stemning legger til rette for en sommerflørt (eller to). Det skader heller ikke at sommeren byr på mange flere morsomme dating-aktiviteter, som nattbading, båttur og piknik i parken. 

Les også: 20 (uromantiske) tegn på at du har funnet den rette.

En casual sommerflørt kan være morsomt, men hva om du plutselg kjenner at du vil noe mer? Kanskje dere ikke engang bor på samme sted? Les videre om du vil ha tegnene på at han fortsatt vil være interessert når høsten kommer...

Her er tegnene på at sommerflørten vil vare:

1. Han lever ikke bare i nuet, men sier ting som "Når vi..." eller "Vi burde...". At han inkluderer deg i fremtidsplanene sine er det tydeligste tegnet på at han ser for seg at dere kan bli noe mer.

2. Han inviterer deg med på ting sammen med vennene sine. Han er åpenbart ikke redd for å vise deg frem, og vil at vennene hans også skal bli kjent med deg. 

3. Han virker oppriktig interessert i deg, og ønsker å vite mest mulig om personligheten din, hva du har opplevd i fortiden og hva som er drømmene og målene dine for fremtiden. Dessuten husker han selv de minste detaljene fra det du har fortalt ham.

Vil du ha alle Stylista-nyhetene direkte på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

4. Han er tilgjengelig, og prioriterer deg mest mulig. Selv om dere ikke nødvendigvis har snakket om det, så forteller magefølelsen din deg at han ikke hooker opp med andre.

5. Han tar deg med på ordentlige dater, som ikke nødvendigvis ender med sex. Han har heller ikke noe problem med å droppe en fest for å være alene med deg. 

6. Dere lager hele tiden nye avtaler for når dere skal sees igjen, og har alltid en samtale gående på melding når dere ikke er sammen.

Les også: 8 feil du må unngå å gjøre på første date

Bound 2 fall in L🍑ve

A post shared by CORNELIA GRIMSMO 👣 (@grimcorn) on

7. Han vier ikke andre jenter oppmerksomhet (bortsett fra vennene hans) når dere er ute sammen. Mye kroppskontakt ute i offentligheten er også et tegn på at han virkelig liker deg, mer enn bare noe seksuelt.

8. Han er villig til å prøve noe han ikke liker (eller er skeptisk til) fordi du ønsker det.

9. Han avlyser eller utsetter aldri datene deres - med mindre det er spesielle grunner til det (men det bør skje ytterst sjelden).

Kjenner du deg igjen i alt på listen? Da ligger det meste til rette for at sommerflørten kan utvikle seg til å bli noe mer. Usikker? Den enkleste, og beste, måten å finne ut av hva han tenker på - er rett og slett å spørre ham ;) Lykke til!

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold