© Getty images/Instagram/Flashtattoos.no/Flashtat.com

Tone Damli smykker seg med it-tilbehøret "flashtattoos"

21. desember 2014 av Stylista.no

Da vi var små kjøpte vi gjerne godispakker for å få "tatoveringene" som fulgte med. De var i våre favoritt-figurer som disney prinsessene, og også tatoveringene som var litt mer rocka for de litt vågale.

Noen av oss har fått egne og ekte tatoveringer, men det er ikke alle som har lyst eller tør å få den permanente tatoveringen på kroppen. 

I den siste tiden har vi sett at Beyoncé har gått helhjertet inn for det nye kule tilbehøret - nemlig flashtattoos. 

Supermodellen Alessandra Ambrosio, som også nylig bar Fantasy-bhen under årets Victorias Secret Fashion Show, ble også sett med den nye trenden. 

Tone får salget til å øke 

Vår egen Tone Damli smykket seg også med tilbehøret på en idol-sending for rundt en måned siden. 

Camilla Smith fra flashtattoos.no fortalte til MinMote at de per dags dato er helt tomme for «tatoveringer» og at salget har tatt helt av den siste perioden.

- Vi har solgt en del «flash tatoveringer» siden vi startet opp, men vi merket selvsagt salget ekstra godt etter at Tone var stylet med det på Idol. "

Perfekt til festlighetene

Tatoveringene er perfekt til festlighetene som kommer, julebord og nyttår, you name it! De er rimlige, kan fjernes når du selv ønsker det, og du kan variere med forskjellige typer. Du kan gå for et skikkelig bohem-uttrykk, eller velge litt færre tatoveringer og få en mildere look. 

INSPO 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold