© Getty

Trend: Chanel Boy-veske

Trend: Chanel Boy-veske

6. mars 2014 av Amalie Stranden Kolås

Det er kommet en ny it-veske på markedet og fra ingen ringere enn motehuset Chanel. Denne vesken har fått navnet Chanel Boy Flap bag, og var å se på catwalken allerede for Chanel sin høst/vinter-kolleksjon i 2011. Vesken har de siste par sesongene fått en brå oppsving i popularitet i moteverden.

Både Poppy Delevigne og Kronprinsesse Mette-Marit har klart å få fingrene i en variant i smaragdfarget fløyel, som skal ligge på en verdi på 23000 norske kroner og være den vanskeligste å få tak i. 

Flere og flere kjendiser er å se med en Chanel Boy, og blant annet Miley Cyrus, Rachel Bilson, Jennifer Lopez og Hanneli Mustaparta har sikret seg denne tidløse ”it”-vesken. Samt Stylistablogger Nettenestea.

 


Miley Cyrus er kjent for å trivest godt i Chanel, og det kommer derfor ikke som et sjokk at hun har anskaffet seg denne varianten i hvit med sorte rammer. 

 

Sangstjernen Jennifer Lopez var å se Chanel sin vår/sommer 13-kolleksjon med en sort variant med hvite kanter og gulldetaljer. 

 

”Kick-Ass”-stjernen Chloe Grace Moretz er ofte å se med en miniatyrversjon av modellen. 

 

Hvorfor denne vesken plutselig er blitt så populær er vanskelig å si, men den er både tidløs, enkel og klassisk med et kraftig Chanel-preg, som mest sannsynlig er en stor faktor for dens popularitet. Med det firkantede designet, det velkjente kjedet og Chanel-logoen i front, er det ikke vanskelig å kjenne igjen dette ikoniske merket. 


 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold