Hoodie
© Instagram/Kim Kardashian West

Trend: sweatshirt

Endelig er det lov å gå med søndagens kosegenser – hele uken!

5. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Joggebukse, collegegenser, joggesko og caps. Det er ikke lenge siden denne looken var "fy fy". Nå har derimot denne Adidas-inspirerte, 90-talls trenden blitt alt annet enn det. Kjendiser og IT-jenter over hele verden har lagt sin elsk på kosegenseren, og det har endelig blitt innafor å ha på seg søndagsantrekket hele uken!

© Instagram/Cornelia Grimsmo

Kardashian-effekten 

Kanye West har mer eller mindre transformert Kims garderobe (om vi skal tro en episode av KUWTK). Men, for oss så ser det nesten ut til at han har transformert hele familien? Når Saint Pablo-mechandiset ble introdusert, ble hele familien Kardshian-West-Jenner (?) kledd opp i store, oversized plagg, hele gjengen. Og nå ser det også ut til at den trenden har gått lenger enn Pablo-kolleksjonen.

Som vi har skrevet før, så er det ikke mye disse Kardashian/Jenner-jentene gjør som ikke blir plukket opp som trender. Sweatshirt-trenden er selvfølgelig intet unntak! 

😍

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Selvom Kim ofte kjører skikkelig oversized, så har hun her gått for en litt trangere variant.

This smile 😁😊

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Adidas-genseren, som fikk sitt store "gjennombrudd" på 90-tallet, er tilbake for fullt! Under ser vi at Kourtney har stylet den med en sporty caps, og kjørt "athleisure"-looken helt ut.  

not in Calabasas

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Her er lillesøster Kylie i en svart variant, stylet med skyhøye ankelstøvletter. Hvis du syns dette blir litt "vågalt", så kan du fint style en slik lengre genser med noen freshe tights (eller andre bukser så klart). 

vday 🖤♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Shop trenden: 

© Produsenten
© Produsenten
Adidas hoodie.
© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten

Holzweiler-genseren

Vi kan nesten ikke lage en sak om hoodies, uten å nevne Holzweiler. 

Selvom vi her hjemme er godt kjent med merket, har Gigi Hadid virkelig gjort Holzweiler kjent langt utover landegrensene. Det er noen måneder siden hun ble sett i den nå ikoniske genseren (faktisk ett år nå i mars), men den er like trendy nå som da. 

© Produsenten

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

NYHETSBREV