© Nettenestea, Ingrid Holm, produsentene

Ukas trend: Poncho

Ukas trend: Poncho

31. august 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi husker at poncho var store greier da vi var litt yngre, men at den fort fikk et hippie-stempel. I disse 70-tallstider da din indre boho skal vises, kan vi ikke komme på et mer perfekt plagg å ta frem til høsten.

Den tradisjonelle ponchoen ble laget av alpakkaull i Peru. Den har senere utviklet seg til både et praktisk ytterplagg og et kult tilbehør. I tillegg finnes det også regnponchoer, som kanskje er den smarteste oppfinnelsen for fornøyelsespark- og festivalgjester noen gang.

Allerede har flere butikker tatt inn høstens ponchoer, så du kan fint lete etter en favoritt nå. Vi har sett gærne farger, med og uten frynser og i alle slags lengder.

Ponchoen er ikke bare praktisk, varm og komfortabel, men den er også fryktelig enkel å style. Avhengig av fargen på plagget (hvis du bryr deg om sånt) kan du i teorien slenge den over hvilket som helst plagg. Personlig synes vi volumiøse overdeler passer best med tettsittende underdeler, men på en spesielt trøtt dag kan det hende vi ikke bryr oss. 

De populære stramme skjørtene vi har sett over alt i sommer kan du fint bruke når været blir litt kaldere også. Bruk en strømpebukse under, et par Chelsea boots, en skjorte og en fin poncho over. Killer kombo vi tror det blir mye av fremover. (Også her på kontoret!)

Selv om vi i utgangspunktet vet at en poncho er heldekkende uten åpning bortsett fra ved hodet, kunne vi ikke la være og ta med et par caper i samme slenger. Vi fant så mange fine!

Shop ukas trend

Codello, 649,- // Even&Odd, 199,- // Esprit, 499,-


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold