© FOTO: GettyImages, bloggerne, Instagram

Vårmote 2017: De viktigste trendene

Vårens trender 2017

3. april 2017 av Ida Ørsal Angvik

(inneholder annonselenker)

2017: Vårens trender byr på alt fra røffe snøringer til delikate blomsterprint. Mange av fjorårets trender sklir videre inn i vårmoten 2017, med sterke rosafarger, volanger og sporty hettegensere.
Og årets heteste farge er: RØD!


STRYKEMERKER

 

En av vårens største trender er supersøte og fargerike merker på klærne.
Vi har funnet jeans, dongerijakker, bomberjakker, gensere og vesker med morsomme merker i kjedebutikkene, men du kan også enkelt gjøre plaggene du allerede har i skapet trendy selv.


SNEAKERS OG PLATÅ

Adidas Gazelle kan vel sies å være vårens it-sneaker. Vi ønsker oss de røde!
Og i vår er det mye platå å se på vårskoene. Et par kule Derby-sko med litt såle eller platåsneakers fra Supergra er veldig trendy. 


NETTINGSTRØMPER

BELTER

Beltet er et av våren 2017s viktigste tilbehør. Alle vil ha det supertrendy Gucci-beltet og det er lang venteliste for å få tak i det.

FARGEDE BRILLEGLASS

Hippie-trenden fra 70-tallet er tilbake! Nå skal brilleglassene være fargede. Kanskje husker du at trenden hadde en revival på 90-tallet og? 

SNØRINGER

De røffe snøringene er å finne på alt fra bukser til korsetter denne vårsesongen. Vær kreativ og kjøp snører på en hobbybutikk. Knyt det rundt midjen, i ermene på en hvit skjorte eller bytt ut lissene på skoene dine slik at de synes bedre. Bare fantasien setter grenser!


STRIPER

Striper er en av sesongens største trender. Er du ekstra modig kan du gå for en skjorte med flerfargede striper denne våren

ROSA

Genser fra Zara, 349,- (utsolgt i rosa) // T-skjorte fra Bik Bok, 199,- // Veske fra Abro, 699,- // Sko fra Zign, 749,-

Den skarpe rosafargen er en viktig farge å merke seg våren 2017 - gjerne i kombinasjon med rødt. 


SPORTY VIBBER 


Komfortabelt og sporty sier vi ikke nei takk til! Hettegenseren, collegegenseren og sneakers blir med videre i vårmoten 2017.

PUFFERMER OG VOLANGER 

De romantiske volangene har vært i motebildet en stund nå og blir å se i vårmånedene fremover. Nytt for vårsesongen er de volumiøse ermene som setter et særpreg på alle antrekk. BLOMSTERPRINT


Om det er på skoene dine, på skjørtet eller kjolen - blomsterprint er HOT i vår!

T-SKJORTER MED PRINT

Enkle t-skjorter med bandlogoer, logoer og tekst er veldig populært i vår. Store motehus som Dior, Vetements og Gucci har laget sine versjoner, som selvfølgelig koster flere tusen kroner og da er det fint at kjeder som H&M, Zara, nelly og Zalando har laget noen som passer vår lommebok. De kuleste bandskjortene får du kjøpt på Velouria Vintage i Oslo og er du i det krative hjørnet kan du lage din egen variant av den populære feminist-skjorta til Dior. 

JEANS MED BLOMSTER


I vår er det kule detaljer på jeansene som gjelder. Dongeribukser med blomsterbroderi har vi observert på flere it-girls, som bloggeren Zanita Whittington, og flere av kjedebutikkene har fine varianter. 


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold