© H&M

Vårmote 2017: Se den nye studiokolleksjonen til H&M

H&M: Ny studiokolleksjon

3. februar 2017 av Susanna Hollow

Denne våren kommer H&M med noe helt nytt og vi klarer ikke vente!

Deres nye H&M Studio-kolleksjon, som vises på Paris under moteuken, blir tilgjengelig for kundene samme kveld. Det nye konseptet kaller de " See now, buy now", og selges på hm.com fra 1. mars. Deretter kommer kolleksjonen i utvalgte butikker 2. mars.

«Det å tilby mote direkte fra catwalken til kassen, markerer en helt ny æra for moteindustrien og vi ser veldig frem til å teste dette nye spennende formatet. Vi vil også dele øyeblikket med kundene og sender derfor visningen live på hjemmesiden vår. Vi håper kundene våre vil like dette og finne inspirasjon til hvordan de kan mikse plaggene til deres egen personlige stil», sier Pernilla Wohlfahrt, Sjefsdesigner og Kreativ Direktør i H&M.

Kolleksjonen kommer i begrenset opplag, og loves å være full av statement-plagg for enhver moteelsker.

"I S/S 2017 kombineres tradisjonelle skreddersømteknikker med funksjonalitet og høyteknologiske elementer av sportsklær. Dette gir et friskt og moderne uttrykk. Inspirasjonen kommer fra elegansen, lidenskapen og styrken i ballett." Kolleksjonen blir i sort og hvitt, med innslag av sterke farger. Og materialene i økologisk bomull, silke jaquard, delikat finstrikk, nylon og skinn.

Vi har funnet våre favoritter allerede!

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano 

NYHETSBREV