© Youtube

10 beauty vloggere du bør følge på Youtube

Kule beauty vloggere

20. april 2017 av Annette Haga

Vi digger vlogging - og tyr gjerne til Youtube for å hente inspirasjon til nye sminkelooks. 

 

Det er mange dyktige beauty vloggere der ute, og flere av dem har såpass mange følgere at de har klart å gjøre hobbyen sin om til et levebrød. Vi har samlet noen av våre favoritter under - så sjekk dem ut og la deg inspirere til helgen!

1. DESI PERKINS

Desi Perkins har over 2 millioner abonnenter på Youtube, og legger ut nye tutorials hver uke. Her er det masse inspirasjon å hente, både innenfor makeup og hår!

 

2. KATY "LUSTRELUX"

Youtuberen LustreLux er ikke bare bestevenninne med Desi (over), men har sin egen kanal med over 1 million abonnenter. Videoene hennes inneholder alt fra testing av produkter til tutorials og mer personlige snutter.

 

3. Hanna Martine:

Hanna Martine vant Stylista Beauty Talent i 2015. Hanna Martine er veldig flink på skjønnhet og tutorials, men har også god humor og er ikke redd for å by på seg selv. 

 

4. Lauren Curtis

Australske Lauren Curtis har drevet med vlogging i en årrekke, og er en av de største skjønnhetsprofilene på Youtube med over 3,634,222 abonnenter.

 

5. Agnes Lovise

Agnes Lovise stakk velfortjent av med prisen "Årets skjønnhetsblogg" under Vixen Blog Awards i fjor! På Youtube-kanalen sin (med over 43,000 abonnenter) legger hun jevnlig ut alle slags type sminkevideoer.

 

 

6. Chrisspy

Chrisspy er makeup-artist og holder til i Los Angeles, og legger ut nye videoer på Youtube hver måned. Hun har over 1,679,000 abonnenter, og Kylie Jenner-videoene hennes er spesielt populære.

 

7. Carli Bybel

Carli Bybel har mer enn 5 millioner abonnenter - og legger ut alle slags type skjønnhetsvideoer. I tillegg har hun en ekstra youtube-kanal hvor hun deler mer personlige videoer fra livet sitt.

 

8. NikkieTutorials

Nikkie legger ut nye videoer hver onsdag og søndag, og er råflink på både sminke og hår. Hun har flere enn 6,764,000 abonnenter, og er nøye på å vise frem både fremgangsmåte og produktene hun bruker.

 

9. Sanne Skar

Norske Sanne Skar var en av finalistene i Stylista Beauty Talent i 2015, og har over 28,000 abonnenter på Youtube-kanalen sin. Hun har videoer på både norsk og engelsk, og er flink til å variere innholdet fra uke til uke.

 

10. Kathleen Lights

Sist men ikke minst: amerikanske Kathleen Lights har 3,146,000+ abonnenter på Youtube og publiserer nye videoer flere ganger ukentlig. Hun har mye fokus på rimelige sminkeprodukter og forklarende tutorials.

  

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM!


Vi er også på Snapchat: stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold